• El cap de llista de la formació s’ha triat per unanimitat en una assemblea local celebrada el passat dimecres a Peníscola

 

L’assemblea local de Compromís per Peníscola ha escollit per unanimitat a Juan Marcos Bayarri Castell com el seu candidat a l’alcaldia. Juan Marcos Bayarri Castell, de 43 anys d’ edat, combina una llarga formació acadèmica, amb una gran experiència professional.

Juan Marcos Bayarri és llicenciat en administració i direcció d’empreses, màster en administració i direcció comercial d’empreses turístiques internacionals, postgrau en especialització en protocol i esdeveniments, postgrau en assessorament financer i primer premi d’investigació de marketing en ESIC (modalitat junior) amb l’ estudi “Gestió de qualitat en destins turístics integrats: Anàlisi del sector turístic de Peníscola”. Pel que fa a la seva dilatada trajectòria professional, porta més de 14 anys en el sector bancari, passant per càrrecs de direcció, assessoria financera o gestor comercial. A més, disposa d’experiència en investigació de mercats i màrqueting turístic, així com en el sector hostaler i comercial.

Juan Marcos Bayarri ha mostrat molta satisfacció per la seua nominació: ”Agraeixo la confiança rebuda pels meus companys i els avanço que treballaré tot el possible per aconseguir el canvi polític en Peníscola”. El ja candidat a l’alcaldia ha explicat: “Estem compromesos a crear una llista d’homes i dones preparades, compromeses i amb ganes de donar-li a Peníscola el canvi que necessita. Homes i dones que representen la transversalitat de la societat peniscolana i que crearan un projecte per millorar la qualitat de vida de la nostra gent, una aposta per la cultura, el patrimoni i els nostres recursos naturals com a motor de futur, la diversificació de la economia local ficant als autònoms i empresaris en el centre de la política, un sector turístic basat en la excel·lència i una modernització de la ciutat adaptant l’urbanisme cap a un model més sostenible i accessible”.

Juan Marcos s’ha mostrat molt il·lusionat en propiciar el canvi que la ciutat necessita. “L’actual govern del PP ja ha demostrat tot el que pot fer, està esgotat, i és el moment d’acabar amb les xarxes clientelars. És el moment de sàvia nova, de presentar noves idees i un nou projecte per afrontar reptes futurs, fent les transformacions que Peníscola necessita, sense pressa, però sense pausa. Representem el canvi tranquil i moderat, tal i com és la societat peniscolana, i creiem que representem a eixa majoria social que veu la necessitat d’una renovació política”, ha conclós el candidat.