En el passat mes de novembre, Compromís per Peníscola va portar al Ple una reivindicació de la joventut de la localitat, on demanen que la nit del 24 de desembre s’oferisca algun tipus d’oci per a què la joventut no haja de sortir de la localitat, com pot ser organitzar una disco mòbil o ball.

   Juan Marcos Bayarri, portaveu de Compromís per Peníscola va acabar el seu torn de precs i preguntes amb la següent intervenció: “La nostra joventut, la nit del 24 de desembre, surt i va a buscar oci a altres localitats properes, amb el risc de desplaçament amb vehicles que suposa conduir nits com aquesta. A més, per què altres localitats poden oferir oci, concerts o disco mòbil  per a què la seua joventut es quede en la localitat i nosaltres no? Per què no fer una disco mòbil, per exemple, en la carpa que s’instal·la per a cap d’any o en l’ edifici sociocultural?Per què no podem oferir nosaltres oci per a què la nostra joventut es quede en el nostre poble? Escoltem als nostres joves i donem el que reclamen, per favor”

   Per la seua part, Vicent Castell, Secretari local de Compromís indica: “Segons resposta de l’ equip de govern en el ple, se’ns va transmetre que el regidor de festes està estudiant la situació i van assegurar que tot pareix que com la carpa estarà instal·lada, es farà ball eixe dia”.

   Juan Marcos conclou: “Tal i com es van comprometre en el ple, som optimistes i esperem que s’atenga la nostra iniciativa, i que els nostres joves puguen gaudir la nit del 24 de desembre d’ una nit de festa en el nostre poble, sense haver de tocar cap vehicle per anar a altres localitats en busca d’ oci”.