NOTA DE PREMSA

 

  • Juan Marcos Bayarri, portaveu de Compromís per Peníscola propose en el ple fer un  estudi de viabilitat per crear una platja canina en la localitat.

El portaveu del Grup Municipal de Compromís, Juan Marcos Bayarri, ha proposat al ple fer un estudi de viabilitat per buscar una ubicació en la localitat per crear una platja canina per dues raons:

En primer lloc “perquè moltes voltes sempre deixem de costat les necessitats, de la gent de la nostra  localitat i, pensem més en el turiste, que en la gent que viu ací tot l’ any. Ja va sent hora d’escoltar les necessitats de la gent de la localitat i millorar la seua qualitat de vida. Actualment hi ha una demanda important de gent del poble que reclame este servei, per tant com a mínim s’ hauria de fer un estudi de viabilitat per estudiat la possibilitat de crear una platja canina, sense que afecte a les banderes blaves; perquè en Peñiscola no només tenim la platja Nord i la platja Sud”, recorde Bayarri.

Per altra banda, el portaveu de Compromís puntualitze que “ hi ha un segment turístic i un perfil de turiste concret, que busque este producte turístic; per tant, si Peñiscola incorpore este producte turístic a la seua oferta, incrementarem el nostre valor afegit com a destí turístic, i podrem també arribar a altres segments, que en estos moments no contemplem”.