NOTA DE PREMSA
 
 
 
 
HORARIS INFANTILS
 
  •  La formació valenciana constata que el PSOE al capdavant de l’ens segueix amb els mateixos criteris que el PP i que la coalició i els pediatres rebutgen

Madrid, 10 de gener de 2019
El senador de Compromís, Jordi Navarrete, ha lamentat que un any més TVE haja decidit programar la final de Masterchef Junioren un horari d’emissió “completament inapropiat per al sector infantil que segueix les emissions d’aquest reality basat en la cuina”, tal com ja va denunciar l’any passat la coalició al Senat i els pediatres.
 
El fet que, a més, hagen triat el diumenge a les 22.05 hores i que l’espai dure dues hores “és un doble error, ja que dilluns és dia lectiu i lamentablement molts pares acabaran cedint i permetent que els seus fills vegen aquest interessant espai, però que s’emet en un prime-timeinapropiat i el més tardà de tot Europa”, ha afegit. Els senadors de Compromís han recordat que els pediatres denuncien els efectes sobre els nens de veure aquests espais en horaris tan passats de moda ja que els provoquen jet-lagi problemes de conducta com el dèficit d’atenció o hiperactivitat. No és l’únic espai, també va ser criticat que La Voz Kidses prolongara fins gairebé les dues de la matinada.
 
Navarrete ha reclamat un cop més “racionalitat en els horaris i adequar-los al públic infantil” i s’ha preguntat “si TVE no troba en algun dels seus múltiples canals un horari més apropiat per al públic infantil i juvenil”. Els senadors de Compromís reclamaran la compareixença de l’administradora Rosa María Mateoperquè done explicacions pels criteris i justifique aquests “destarifats horaris” que roben descans als nens o si pensa introduir canvis en posteriors edicions d’aquesta mena de programes.
 
“Lamentablement el Govern del PSOE i els responsables al capdavant de RTVE segueixen els mateixos cànons que els seus antecessors populars. En un mitjà públic, especialment, no tot val per aconseguir ingressos o resultats d’audiència” ha indicat alhora que ha recordat el “suposat interès” del PSOE per regular els horaris d’emissió d’aquests espais i establir altres més racionals.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here