• FESTES PATRONALS 2020

El passat 5 de maig, la regidoria de Festes i Falles i la Comissió de Festes vam emetre un comunicat, on informàvem de la situació provocada per la crisi sanitària de la Covid-19 envers la celebració de les Festes Patronals 2020.

La incertesa condiciona el funcionament dels ajuntaments i planteja una altra planificació de les celebracions. Tal com es va anunciar, Benicarló no podrà dur a terme unes festes com
tradicionalment i en els últims anys s’han conegut, però complint les possibilitats que actualment permeten les autoritats sanitàries i governamentals estem treballant per a organitzar unes festes diferents, tenint en compte tots els escenaris possibles dins de la
inusual situació que estem vivint.

Per tant, si des de la vostra associació esteu interessats a dur a terme alguna activitat en les properes Festes Patronals, estem oberts a les vostres propostes. La Comissió de Festes i tots els agents implicats en la decisió valoraran la viabilitat de l’acte proposat, on primarà la seguretat de la ciutadania.

El termini per a presentar-les al registre general de l’Ajuntament de Benicarló finalitzarà divendres 19 de juny a les 14 h.

Finalment, us agraïm l’enteniment i comprensió davant esta difícil situació.

Benicarló, 27 de maig de 2020