Com a regidor de l’Ajuntament de Vinaròs, vull deixar de manifest a través d’aquest breu comunicat, que em desvinculo del Partit de Vinaròs Independent després de veure accions que no m’han agradat i que no van amb la meva forma de pensar i actuar, i que m’han portat a la pèrdua de confiança en alguns membres del PVI que gestionen el que hi ha que fer i el que hi ha que dir.

Una cosa és prendre les decisions conjuntament i una altra imposar una doctrina, com si fos la veritat absoluta. Durant aquesta última setmana he rebut moltes pressions i comminacions que m’han portat a adoptar aquesta trista decisió.

Us vull comunicar que a partir d’ara formaré part del Grup Mixt, on sobre totes les coses, treballaré per Vinaròs. Per un Vinaròs el qual deixe de banda els personalismes i populismes, si les idees son bones i fan bé al poble hi ha que recolzar-les, hem d’anar tots a una, tot i que tinguem pensaments ideològics oposats. Des del Grup Mixt podré prendre decisions sense que es coarte la meva llibertat d’opinió i vot, sense estar supeditat per favors deguts ni interessos personals.

Si vaig entrar en política va ser per a ficar el meu granet de sorra aportant idees i per millorar el nostre poble, és per això, que estic obert a que qualsevol vinarossenca o vinarossenc em pugui fer arribar les seves inquietuds, per a en la mesura del possible, donar-li solucions reals.

Quedo a disposició de la ciutadania de Vinaròs, que es al cap i a la fi, a qui he de rendir comptes durant aquesta legislatura.

Gràcies als que han confiat i confíen en mí, no vos defraudaré!

Carlos Ramírez Kaddur