• TSV exigeix una revisió del pacte amb el PSOE

Totes i tots som Vinaròs (TSV) han comparegut esta tarde a la seu del partit després que la seva líder i regidora de Cultura, Anna Fibla, assegurés haver estat apartada per l’alcalde d’una roda de premsa, fet que va obrir una crisi a la coalició.

Fibla ha llegit un comunicat on ha indicat que TSV continua al govern tot i que han hagut “conductes desafortunades d’alguns membres del partit socialista”, però que “acceptem les seves disculpes”. També s’assegura al comunicat que aquest incident “ha causat un punt d’inflexió en les relacions entre tots dos partits que considerem com una oportunitat per a millorar i polir les relacions entre els membres de la coalició”.

TSV ha demanat també “una revisió del pacte” al que van arribar les dos formacions després de les eleccions que incloga “un protocol d’actuacions i un seguiment del mateix per part de les executives de tots dos partits”.

Aquest protocol d’actuacions, han dit “revisarà els objectius de la coalició i el seu compliment per les dues parts, amb major coordinació en l’acció de govern entre els dos socis, i estarà basat en els principis de lleialtat i cooperació, amb objectius conjunts seran consensuats per a portar endavant les polítiques progressistes mantenint la unitat d’acció política”. Entre altres coses, també demanen “coordinar i programar de manera conjunta i consensuada les accions de comunicació en les iniciatives de desenvolupament del programa comú de govern”.