NO ÉS PEL 0,25%. ÉS PER DIGNITAT

El 1978 tots els actuals pensionistes jubilats estàvem en el mercat laboral. La majoria de nosaltres estàvem subjectes a unes condicions de treball que res tenien que envejar. Molts de nosaltres, especialment els més grans, tinguérem que enfrontar-nos a l’hora de la jubilació a la gens agradable sorpresa de la trampa empresarial en les cotitzacions de la Seguretat Social.

En aquell moment la lluita per obtenir unes condicions de treball i salaris DIGNES fou l’objectiu principal de les organitzacions sindicals i es va obtenir un èxit notable no exempt de conseqüències per a alguns dels seus màxims representants.

Amb l’arribada de la suposada democràcia de la que gaudim s’aconseguiren  substantius avenços en la reducció de la jornada laboral i en la cotització de les hores extraordinàries que fins a aquell moment moltes empreses pagaven en “negre” per a gatzara d’aquells que preferien “un té que dos et daré”. sense ser conscients de les conseqüències a futur.

Una de les conseqüències d’aquelles practiques son els imports de les pensions de jubilació que no arriben, en les circumstancies econòmiques actuals, a cobrir les mínimes necessitats dels seus perceptors.

No pensem solament en l’INSULT que suposa el compromís d’increment del 0,25%. Pensem, també, en aquells que no arriben a fi de mes desprès d’haver dedicat quaranta anys de la seva vida a treballar per viure DIGNAMENT.

Els actuals pensionistes, però, no perdem de vista la situació d’aquells que actualment es troben en edat laboral, tinguin o no feina. La qualitat dels …….. actuals i la vinculació de les pensions a les seves cotitzacions ens preocupen si més no com la nostra pròpia situació.

Per això ens adrecem a totes les persones amb consciencia social de Vinaròs i de la comarca, tinguin la edat que tinguin i les convoquem a la CONCENTRACIÓ  que es farà davant l’Ajuntament el proper DISSABTE 17 de març a les 12:00h.

Igual que exigíem un salari digne quan estàvem en actiu, anem a lluitar amb totes les armes al nostre abast PER UNA PENSIÓ DIGNA pels d’avui i pels del dia de demà.

 

 

 

PENSIONISTES PER LA DIGNITAT