• El diumenge 5 de maig, al Pabelló Poliesportiu, ha tingut lloc el concert de cloenda de L’Escola Canta. 
 
Aquest concert ha possat  el colofó a una activitat  de promoció del valencià, mitjançant la qual  s’han format cors d’alumnes per cantar cançons en valencià en tots els centres educatius de primària de la ciutat. Estos cors han oferit, al llarg de tot el curs escolar, concerts individuals a cada centre educatiu i diumenge van oferir un concert conjunt amb tot l’ alumnat  participant. 
 
En total mes de 350 xiquets i xiquetes, que acompanyats per la Banda Juvenil de l’Associació Musical Ciutat de Benicarló, han interpretat una cantata composta per l’ocassió. Durant l’espectacle, també es va oferir una dramatització de l’obra a càrrec de sis alumnes de l’IES Ramón Cid. 
 
La cantata Marta i el secret de la felicitat, és una obra creada específicament per a aquest projecte, que compta amb la música de Juan Luís Roig i les lletres de Pep Castellano. És una obra on la protagonista fa un viatge entre les emocions i les decisions, acompanyada del cor, que amb cançons de diferents estils de música l’aconsellaran i guiaran en el seu camí.
 
L’Ajuntament impulsa aquesta iniciativa amb la col.laboració del Servei d’Educació Plurilingüe de la Conselleria, perquè es tracta  d’una campanya pero fomentar l’ús social  del valencià, amb la música com a rerefons. És a dir, el cant es converteix en una eina de convivència pero difondre la cultura i el patrimonio musical valencià. La mateixa activitat s’ha portat a terme tambié en altres poblacions Valencianes, com Castelló, la Vall d’Uixó, Morella o Alcoi.