Aquesta cap de setmana comencen les visites gratuïtes que l’Ajuntament de Tírig ofereix en el municipi. Així, veïns i visitants podran conèixer alguns dels punts més significatius de la localitat. A més, aquestes noves visites serveixen com a complement a les organitzades pel Museu de la Valltorta a l’abric de pintures rupestres.
Les visites es realitzaran diàriament, de dimarts a diumenge, sota prèvia reserva. Així mateix, assenyalar que l’horari establit per a les visites serà sobre les 16.00 hores encara que cal concertar amb l’Oficina de Turisme el mateix abans d’efectuar la ruta. Recordar a més que visites als diferents punts de l’abric són a les 10.00 hores, les 12.00 hores i les 18.00 hores.
Les visites seran dutes a terme per l’informador turístic de la localitat i responsable de la Tourist Info. Així mateix, estaran finançades amb fons del Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló.
Entre alguns dels aspectes de les visites a ressaltar cal remarcar amb especial interès el Museu Puig Roda dedicat al pintor que li dóna nom i que guarda alguns dels seus quadres i gravats; el patrimoni arquitectònic i cultural de Tírig i mostrarà les curioses pintures que s’amaguen sota els ràfecs de les teulades d’algunes de les cases com en els carrers Enmig, Avinguda Puig Roda i carrer Germans Puentes.
Per a més informació sobre les visites consultar amb l’oficina de turisme en el 964 41 86 68.