Benassal ha organitzat diferents visites guiades a realitzar en els mesos d’estiu que donaran a conéixer a veïns i visitants el ric patrimoni cultural i natural del municipi. Així les coses, la visita guiada al nucli històric del municipi serà els divendres a les 18.30h amb un preu de 3 euros per persona, 1,5 euros en grups de més de 10 i 2 euros per a jubilats i discapacitats.
 
  • Els diumenges a les 12.30h serà la visita al Centre d’Interpretació i Paratge Natural del Rivet. El preu és el mateix que a la visita al nucli urbà. 
 
La planta embotelladora d’Aigua de Benassal també comptarà amb visita estival. En aquest cas serà els dimecres a les 12.30h i el preu serà 1 euro per persona. 
Finalment, els dilluns a les 11.30h es durà a terme la visita Carles Salvador amb un preu de 2 euros per persona i tarifes especials per a grups. 
 
Per a més informació sobre les diferents visites posar-se en contacte amb l’Oficina de Turisme de Benassal. En el cas de les visites al Rivet i al nucli històric el telèfon d’informació és el 964 442 004 i per a Aigua de Benassal i Carles Salvador el contacte és 964 431 014.