L’Ajuntament de Sta. Magdalena informa que la Generalitat, a través de la conselleria d´Igualtat i Polítiques Inclusives ha tret una línia de prestacions econòmiques individualitzades per a la supressió i eliminació de barreres arquitectòniques per a persones majors, que tinguen dificultats motores.

Es tracta d’ajudes, encaminades a l’eliminació de les barreres arquitectòniques existents en l’habitatge propi o en l’edifici en el qual visca la persona major i que impedisquen o obstaculitzen la seua mobilitat.

Entre els principals requisits figuren: ser major de 60 anys i  que existisquen deficiències de caràcter motor o sensorial en el sol·licitant, que impedisquen la seua mobilitat a través de mitjans normals.

Qualsevol persona interessada a escometre una reforma d’aquestes característiques, pot sol·licitar més informació en el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sta. Magdalena o en la conselleria d´Igualtat i Polítiques Inclusive. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el pròxim 31 d’octubre de 2018.