El que va començar sent un senzill acte per als mes menuts, es converteix enguany en un tribut a quatre dècades que han deixat la seua empremta en la música contemporània. Més de cent cinquanta cantaires es pujaràn a l’escenari de l’Auditori Municipal per ficar en escena un acurat espectacle. Així, els més menuts de la casa, la Coral Bovalar, cantaran cançons dels anys 60, mentre que la Coral Petiquillo farà el seu tribut particular als anys 70.

La Coral Juvenil Kylix, per la seua part, es fixarà en els anys 80. I, per primera vegada, la Coral Polifònica Benicarlanda també estarà present en el Concert del Ninot, oferint les seues versions particulars de cançons dels anys 90.

Peces com La chica ye-yé, Un rayo de sol, Cuéntame, A quién le importa, o Hijo de la Luna, portaran als espectadors a unes èpoques que a bon segur, els faran gaudir de bons records. Tot, amb la professionalitat dels cantants de la coral, que han ficat molta il·lusió en aquest nou projecte que uneix una vegada més a totes les seccions.

El concert començarà a les 12h. en l’Auditori Municipal Pedro Mercader de Benicarló i l’entrada és gratuïta.

Natàlia Sanz