• El passat dissabte 17 de juliol, mossèn Cristian Pinto Corvalàn, capellà fill de Benicarló i ordenat el passat 10 d’abril, va oferir la seua primera missa a Benicarló.

Concelebrada amb mossèn Carlos Garcia Talarn (rector de la parròquia i una peça fonamental en el seu procés vocacional), amb la presència dels seus antics companys de seminari i de diverses comunitats amb les quals va compartir el seu procés formatiu, tant a Benicarló com a l’Ampolla, l’Ametlla de Mar, i el Perelló.

Familia Pinto Corvalàn

Després d’una emotiva celebració, mossèn Cristian va dirigir una acció de gràcies a tothom qui, al llarg dels anys, l’havia acompanyat en el seu procés de conversió i formació, remarcant el compromís que té amb l’establiment de comunitats de joves on aquests puguen viure la fe com ell l’ha viscut, sense complexos i amb una gran alegria.

vens Comunitat Sant Miguel

La història de mossèn Cristian, actualment l’octau capellà de Benicarló a la nostra diòcesis, és la història de la trobada amb el Senyor en la pròpia família i en els amics, en el servei als demés i en la formació de grups: en obrir-se al món sense oblidar-se dels seus orígens.