Cróniques Club Balonmano Vinaròs – 1/2-12-2018

0

Cap de setmana en el que es torna a demostrar la grandesa de eixe esport, en dos remuntades per empatar els partits que pareixien victòries. Si el cadet B va empatar remontant 2 gols als últims 4 min., el nostre senior encara la va fer més gran remontant 4 gols també als últims 5 min al camp del líder. Mentrestant el infantil va caure al camp del líder i va dir adéu a la possibilitat de lluitar per la lliga.

El cadet A per la seva part va caure amb honra a Altura, una pista molt difícil.

 

  • Infantil masc prefer cs nord 5

C. H. Vila-real 17 – C. Bm. Vinaròs 13

Vinaròs. Amaré, Unai (3), Alberto, Martín, Ibai(1), Yannick (2), Rubio (1), Sergio (2) i Carlos (4).

Bon partit el jugat a Vila.Real, on es jugava el liderat. Molt bona primera part la que ens han oferit, on s’ha vist el perquè són els millors equips del campionat.

Però un començament fulgurant de l’equip local en la segona part, han aconseguit una 4-0 de parcial, i ha sigut una barrera massa gran per als nostres.

Cal destacar la intensitat defensiva dels vinarossencs, on l’actitud i el no rendir-se mai fins el final, són les notes més positives.

Endavant en l’aprenentatge i el proper partit, a seguir en la mateixa dinàmica lluitadora.

FORÇA INFANTILS!!!!!

 

  • Cadet masc prefer cs nord 6

Irco Bm. Altura. 27 C. Bm. Vinaròs 23

Vinaròs. Nogales, José Abel (3), Dani(2), Sergi (1), Rubén (4), Juan (7), Victor (1), Marcos (5)I Carlos.

Bon partit del nostre cadet que va plantar cara al segon classificat. Encara que sempre va anar per davant els locals, els nostre no li van perdre la cara al partit i ho van intentar tot per retallar gols.

 

  • Cadet masc prefer cs nord 5

C. H. Vila-real. 28 – C. Bm. Vinaròs 28

Vinaròs. Pol, Nogales, Victor (2), Sergi (1), Casanova (7), Didac (5), Ayza (7), Marcos, Tomas (2) i Raga (4).

Partit trepidant en lo seu lloc en joc, al Vinaròs li valia el empat per reafirmar el subcampionat i la veritat que el va tindre que sur i de quina manera.

En una primera part que els de la Plana sempre van anar per davant i que van desconectar al Vinaròs que no trobava el ritme de partit. En una mala defensa i pitjor atac gràcies que al descans només es perdía de 1.

La 2 part els nostres van cambiar la cara i de un principi van anar per davant fins a falta de 8 min. els locals van fer una mixta al nostre artillero Raga i van cortocircuita el atac vinarossenc i va permetre que a falta de 3’52, el Vila.Real guanyava de 2 i tenia pilota.

Però el canvi de defensa del Vinaròs i la ambició van permetre empata el partit.

Voldríem destacar a Ayza, que després de uns partits sense fortuna ara porta 16 gols en 2 partits.

 

  • 1 Auton masc nord 3

C. Bm. Mislata B. 26  – Farmateca C. Bm. Vinaròs 26

FARMATECA C. BM. VINARÒS. Marc, Carlos, Max (3), Jesús (1), Martín (1), Martorell (7), Cristian, Ruben (6), Manu, Fariñas (1), Serrano (3), Taty i Delhom (3) i Gabri.

Increible el partit jugat diumenge de matí a la pista del líder imbatut, bueno el Vinaròs només va jugar un quart, la resta del partit la va tirar.

O els rivals que també juguen i eren molt bons, no van deixar jugar com el Farmateca sap.

La primera part i part de la segona la superioritat dels valencians era avasalladora i els nostres estaven desconeguts i desapareguts.

La defensa era un coladero, el atac no tenía opcions i els porters no tenien l’encert de parar cap pilota.

Quan a falta de 16,32 el electrónic reflexava un 19-12 i el partit pareixia perdut, va sortir la furia rojeta.

La porteria en un Marc on fire va començar a parar de dos en dos, la defensa va tancar forats i en atac entraba tot el que tirabem. Així apleguem als últims 5 min perden de 4 gols i en un final d’infart, els valencians tenien 24 segons per guanyar el partit, però una gran acció defensiva vinarossenca casi permet fer el gol de la victoria en un contra un tant embolicada, fet que hagués segut apoteosic.

Hem de ser realistes i celebrar eixe punt que es tenia perdut i aprendre que als partits sempre hi ja que anar de cara i al 200 per cent.

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here