• CADET FEMENÍ: 
 
HANDBOL ONDA AZUL – ARTCLINIC CBM VINARÒS
 
CBM Vinaròs: Porteres: Aitana S., Laia E. Jugadores: Saray F., María Millán, Oda F., Ainoa O., Sulayma, Claudia F., Sofía F., Abril S., Joana M., Minerva A.
 
Entrenadors: Carlos Escura i Álex Sanz.
 
Pabellón Víctor Cabedo (Onda).
 
Dissabte de matí, les jugadores del Club Balonmano jugarien el seu partit de la primera Fase, les jugadores del CBM Vinaròs no van surtir enchufades al partit desde el inici, no obstant a la segona part en els ultims minuts vam reaccionar realitzant uns ultims bons minuts.
 
Ara toca seguir entrenant i millorant de cara a la 2ª Fase que comença la setmana que bé contra els Equips Valencians.
 

 

  • SENIOR MASCULÍ: 
 
SERIFRUIT UNIÓ ESPORTIVA BETXÍ 18 – FARMATECA CBM VINARÒS 30
 
CBM Vinaròs: Porters: Cristian Gimeno, Carlos Escura, Marc Sanz. Jugadors: Agustín Serrano (5), Jesús González (1), Eddy Córdoba, Ian Cortiella (2), Jahir Nahuel (3), Cristian Miralles, Martín Redo (2), Joan Collado (3), Max Redo (1), Sergi Llonart (10), Joaquin Sanz (2).
 
Decans: 10-16 Final: 18-30
 
Pavelló Roberto Fernández Bonillo (Betxi)
 
Si haguéssim de definir el partit d’ahir la tarde del nostre sènior amb una paraula, seria impecable.
 
Després de la dura derrota a casa en el derbi, la sortida a Betxí es plantejava dura i complicada. L’inici del partit, amb els locals movent la pilota a molta velocitat i l’encert a 6 metres, així ho feia pensar. Tot i això, no podien sortir còmodes en accions de contraatac i contragol ja que els vinarossencs feien molt bé el balanç defensiu.
 
Poc a poc i gràcies de la mà d’un ahir inspiradissim Sergi, Vinaròs és va posar per sobre. L’augment de la intensitat defensiva vinarossenca, va anar treient fora de partit als locals que no trobaven opció a traspassar la línia de gol, d’un fabulós Carlos. A la mitja part 10-16.
 
L’inici de la segona res va canviar, tot i que Betxí, va intentar acostar-se al marcador. 
 
A pesar de la defensa mixta de Betxí sobre Sergi, feia obrir molt més espai al camp on allà Martín, va repartir el joc per a què tots els seus companys anotessin des de totes les posicions. El bon joc coral dels rogets, va permetre que tots els que va disposar accions atacants acabessin en gol, augmentant la diferència fins als 12 de renda al final.
 
El proper cap de setmana, rebrem al Llagosti Arena al Castelló B.