• DERROTA PER UN GOL DEL CH BENICARLÓ ENFRONT DEL LLORENS ELECFER BALONMANO BUNYOL.

Desplaçament llarg el que van fer els benicarlandos fins a la localitat de Bunyol, el dissabte a les 17:30.

L’encontre era el corresponent a la jornada 12 de lliga i l’objectiu dels de Benicarló era recuperar les sensacions i no repetir els errors de l’anterior partit enfront del CBm Vinaròs.

Començava el partit atacant els visitants amb atacs llargs que finalitzaven per l’extrem. El Bunyol responia també amb gols. Els benicarlandos van pujar el nivell defensiu. Això va suposar contraatacs, finalitzant amb gol, que els va situar 3 gols per damunt dels locals. El Bunyol va respondre a aquests fets i aprofitat la superioritat numèrica que tenien en alguns moments, per exclusions dels visitants, retallaven i es situaven un gol per damunt en el marcador. A la mitja part la diferència a l’electrònic era de 2 gols per als locals.

Començava la segona part i el Benicarló sortia mig apagat. Els bunyolencs van aprofitar la situació i van augmentar la diferència. Al minut 45 el partit estava 16 a 11. L’entrenador del Benicarló va demanar temps mort per revertir la situació. A partir d’ahí, els groguets van tornar a pujar el nivell defensiu i atacar amb l’objectiu que el pivot trencara la defensa i jugar amb ell un dos per a dos. Això va donar resultat i en 10 minuts van capgirar el marcador fent un parcial d’1 a 6. El partit estava empatat a falta de 5 per acabar. L’atac va ser per als locals que no van acabar amb gol i els benicarlandos sí. Quedaven 3 minuts i el Benicarló es situava per davant en el marcador. La pilota era dels bunyolencs que no van aprofitar-lo, altra volta, i els visitants van poder fer un contraatac molt ràpid que, a diferència de l’anterior, no van marcar. Ara sí, el Bunyol no ho va desaprofitar i va marcar. Els benicarlandos van perdre la pilota només traure del mig i els locals van tornar a fer gol. El marcador era de 19 a 18. Atac per als groguets que no marcaven i en un altre contraatac el Bunyol es posaven 20 a 18 quan faltaven 2 minuts per al final. No estava tot dit, el Benicarló va marcar. Quedaven 53 segons per acabar. Atac per als locals que buscaven la falta, l’àrbit no els avisava de passiu i finalitzava el partit amb un ajustadíssim 20 a 19.

Derrota que, a pesar de perdre, ha servit per recuperar bones sensacions. La primera la de no abaixar els braços, ja que van fer un parcial d’1 a 6 i empataven el partit. L’altre que s’ha recuperat és el nivell defensiu i sobretot, el no perdre els papers quan les coses no van com volen. El cap de setmana vinent s’enfrontaran a l’Altura a la localitat de Segorbe.