El passat cap de setmana va començar la competició oficial de handbol per a gairebé tots els equips del Club Handbol Benicarlo.
L’equip cadet femení es va desplaçar a Almassora per enfrontar-se a un dels favorits de la seua categoria. Encara que les caduferes van lluitar molt, el resultat final va ser molt clar a favor de les de La Plana per 26:5, degut a les nombroses e importants baixes amb les que es van desplaçar.
Els xics infantils van rebre al Castelló B en el Poliesportiu de Benicarlo. Els espectadors van poder vore un partit molt igualat, que es va decidir finalment favor dels castellonenc per només 3 gols. El marcador final va ser 20:23.
A continuació l’equip cadet masculí s’enfrontava també al B.M. Castelló.
El partit va ser molt intens. Els benicarlandos van dominar el partit, amb una diferencia al seu favor que oscilava entre 3 i 5 gols. Faltant 10 minuts els de Castelló van acomençar a jugar amb molta duresa i van aconseguir empatar el partit a 37:37 faltan 10 segons per finalitzar el partit. L’últim atac benicarlando va ser tallat amb falta per part del visitants. En un llançament directe amb el temps finalitzat i tots el jugadors rivals fent de barrera, el lateral local va colocar la pilota en tot l’escaire aconseguint la victòria per 38:37 a favor dels cadufers.
Ja per la vesprada, l’equip senior femení s’enfrontava al Taurons Paleplast de Riba-Roja. Les benicarlandes van fer una molt bona primera part, arribant al descans amb una diferencia a favor de les valencianes de només 3 gols. En la segona part, el rendiment de les caduferes va baixar molt i alguns errors en atac va facilitar que les de Riba-Roja acabaren guanyant per un resultat final de 13:21.
En l’últim partit de la jornada l’equip senior masculí es desplaçava a Port de Sagunt per disputar el seu segon partit de lliga.
L’equip benicarlando va fer una primera part molt seria tant en defensa com en atac, que va permetre obrir un avantatges de 5 gols al seu favor. En la segona part l’equip local va ser capaç de capgirar el marcador a base de intensitat i lluita. Un temps mort demanat pel entrenador benicarlando va poder tallar la dinàmica del partit i en un final d’infart els cadufers van aconseguir la primera victoria de la temporada per un ajustat 22:23.