Select Page

Advertisement

Crónica Trofeu José Luís Ballester – CN Benicarló 9/10-03/19

Crónica Trofeu José Luís Ballester – CN Benicarló 9/10-03/19

El passat cap de setmana, 09-10 de Març, a la piscina olímpica de Castelló, va tindre lloc la desena edició del trofeu José Luís Ballester per a les categories benjamí i aleví.

Aquest trofeu, cada cop, està guanyant més prestigi i va haver representació de 19 clubs de la comunitat valenciana i també de Catalunya i Aragó.

El Club Natació Benicarló va participar amb un equip de 18 nedadors, dirigits per Dani Sorlí i Carla Cornelles: Alicia Harris, Llum Segarra, Javier Graell, Noa Pereira, Ainhoa Cuartero, Elia Roig, Yeray Ibáñez, Álvaro Fernández, Javier Pérez, Ferran Ibàñez, Jordi Gil, Antonio Campos, Àlvaro Serrat, Maitane Lacalle, Julia Roca, Paula Alcaraz, Dario Moros i Daniela Valdearcos.

En conjunt, tenint present que la competició era de nivell molt alt i en piscina de 50 metres, va haver una bona actuació global amb moltes millores de marques personals.

Els tècnics estaven molt satisfets per la implicació de tots els nedadors benicarlandos participants que donaren prioritat a la competició esportiva, tot i que la disputa del trofeu coincidia temporalment amb la tradicional cavalcada del ninot a Benicarló. 

Notícies per WhatsApp

BENICARLÓ EN FALLES

Oratge

El tiempo - Tutiempo.net

Enquestes

Què li sembla que Ximo Puig separe les eleccions autonòmiques de les municipals?

Ver resultados

Cargando ... Cargando ...

Vídeos recents

Loading...