• Per estar tot repartit, un resultar de cada dels nostres equips que van jugar el cap de setmana.
  • Els cadets en la eliminatoria de ranking a Canals van perdre després de una més que polèmica actuació arbitral, llevan-los dos gols al descans i ple de despropòsits a la segona part que va acabar en la moral dels rogets.
  • Els juvenils en un partit d’infart i fent gala de un ” fair play” al lesionar-se un jugador del equip rival va empatar un partit jugat de poder a poder.
  • I la guinda la va posar el Farmateca, en un partit dels que fan afició va desarbolar i quasi quasi que va eliminar a un rival directe per la disputa de cara a acabar dins dels elegits per jugar més fases.

Cadet preferent nord ranking 9-12

C.Baló a mà Canals. 30 – C.Bm. Vinaròs. 26

Vinaròs. Amare, Néstor, Martín(2), Juanpe, Unai(5), Biel(5), Fernando(1) , Sergio, Carlos i Raga (12).

Primer partit de l’eliminatòria disputada en la Pavelló Municipal de Canals.

Una primera part quasi perfecta han portat els rogets a un avantatge de quatre gols. Però, una segona part, destacada per les lesions, ha marcat el desenvolupament dels esdeveniments.

Fins a tres jugadors no han pogut acabar l’encontre i un altre que ha jugat minvat físicament. Tot unit a un públic entregat, i un arbitratge polèmic, han incitat als locals al mateix temps que s’enfonsen els visitants.

Les circumstàncies han propiciat que els rogets entressin en una dinàmica negativa fins al final, i com a conseqüència, escollint eleccions errònies ben aprofitades pel rival. Resultat acceptable després de tots els contratemps. Esta setmana s’ha de treballar molts d’aspectes. Sobretot, fent èmfasi en la part mental, per evitar desconnexions, i lluitar per alçar l’eliminatòria.

La REMONTADA és possible, Endavant Cadets!!!!!

Juvenil 2 Diví auto ranking 11-13

Tudor Bars C.Bm. Vinaròs. 19 – Llorens Elecfer Bm Buñol. 19

Vinaròs. Nogales, Pol, Tomàs,Sergi(2), Quim(7), Juan, Iker(5), Marcos(1), Ayza(2), Dani(1), Víctor(1), i Ruben. Partit d’infart, en molts de fallos dels llançadors i grans parades dels porters, de ahir el marcador tant curtet.

El Buñol que a casa va guanyar de 7 als nostres va vindre amb els jugadors justos i després de una molt mala primera part del Tudor amb el temps a cero va marcar el 9-12 per als valencians.

Al poquet de la represa es va produir la jugada clau del partit, un jugador dels forasters es treu el hombro de puesto i deixa al Buñol en un jugador menys el que resta de partit, llavors el Tudor en un exemple de “fair play” decideix retirar un jugador de camp per igualar els jugadors. Decisió alabada per alguns i criticada per altres, però la deportivitat dels nostres segurament els va privar de la victòria, però va demostrar que l’important no és guanyar a qualsevol preu.

Després del descans els rogets van jugar en més intensitat defensiva i en atac veien més els forats de la defensa rival, encara que al hora de tirar de es narraven massa tirs per a guanyar el partit.

En empatar a 15 tot va ser un partit de nervis i ningú podia anar-se al electrònic, a la fi el resultat el considerem just.

De segur que de jugar 7 contra 6 es hagués guanyar el partit, però la deportivitat del Tudor Vinaròs ve mereix guanyar el partit.

Senior masculí 2 auton nord 3

Farmateca C. Bm. Vinaròs. 31 – C. Bm. Buñol. 19

Vinaròs. Carlos, Marc, Cristian, Jaime(3), Agustí, Quim(1), Iker, Martín(6), Serrano(4), Collado(3), Ian(2), Sergi, Nahuel(4), Jesús, Max(5) i Mateu(2).

De traca i mocador. Així es podria resumir el partidass del nostre sènior, els valencians venien al Llagostí Arena en busca de revenja i de entrar al grup dels selectes, però la màquina rojeta de seguida va frenar als valencians i en una defensa sense forats i en uns grans porters com són Carlos i Marc, van tancar files i els contraatacs van fer forat al marcador.

Al descans ja és guanyava de 6 gols i la segona part va ser un correcalles degut a la defensa individual per tota la pista del Buñol.

En un Martín que disfruta de eixes defenses va donar balons a uns i altres perquè acabessin de fer forat i golejar a un equip dels grans del grup.

Ara a disfrutar del Carnaval, i després toca sumar 2 punts importantíssims, quasi definitius a la pista del Levante Marni.

Fotos: Vinaros contra Buñol Senior.