Cap de setmana emocionant dels nostres, en varietat de resultats.

Dissabte de matí a Benicarló el infantil va perdre de manera clara i esperada i el cadet en més problemes dels esperats va poder endur-se un complicat partit.

La alegría va vindre de vesprada a Alzira, on el juvenil en un gran partit es va imposar als valencians. La decepció va ser per al líder, el senior en moltes baixes i en el arbitratge del senyor Martínez va empatar a Nules en una pèssima actuació arbitral.

I el diumenge en el derbi de sèniors, el Farmateca va passar per damunt del Benicarló en un grandíssim partit.

  • Infantil pref nord 1

C.H. Benicarló. 37 –  C.Bm. Vinaròs. 13

Vinaròs. Ivan, Abel(3), Eric, Ewen(2), Ibai(4) i Alexis(4).

Res a dir en un partit en què la diferència era molta i a més a més el Vinaròs només tenia 6 jugadors, així és va reflectir al electrònic, els nostres en este primer any, tenen que seguir treballant i aguantar els “xaparrons” de manera digna. Poc a poc arrivarant els resultats.

  • Cadet preferent nord 1

C. H. Benicarló 2004. 20 –  C.Bm. Vinaròs. 28

Vinaròs. Amare, Néstor, Martín (4), Juanpe(4), Unai(1), Biel(4), Fernando (2), Sergo(7) i Rafa(2).

Partit CORAL dels vinarossencs el disputat en el Pavelló Municipal de Benicarló. Una primera part on comença molt igualada, però mica a mica el rogets van agafant petites avantatges de fins a 5 gols.

Encara que la jugada que marca el partit es dona a falta de dos minuts, l’expulsió del jugador més determinant en atac dels nostres, Joan Raga. Tot això, s’acaba guanyant 11 a 14 al final de la primera part. Però una segona part magistral, on els visitants han tret l’orgull competitiu.

Lluny d’enfonsar-se, han desplegat un handball tant ofensiu com defensiu de molts quilates. Desesperant a l’equip benicarlando, i a les postres guanyant l’encontre de manera merescuda.

Només dir que si s’afronten el partits en eixa ambició, s’obtindran els fruits desitjats.

Endavant Cadets!!!!!

  • Juvenil preferent ranking 11-13

Cítrics Miralex Alzira. 23 – Tudor bars C.Bm. Vinaròs. 25

Vinaròs. Novales, Sebas, Dani, Sergi(2), Quim(11), Ruben, Juan, Víctor, Iker(9), Marcos(2) i Tomàs(1).

Després del decepcionant partit a Buñol tocava donar la cara i demostrar que el Tudor va en sèrio a eixe ranking.

I tant que ho van fer, en una gran defensa i un Nogales espectacular van posar el ferrejat i ens uns minuts inspirats en atac va sobrar per sumar dos punts molt importants més que res perquè els xavals creuen en ells.

Els rogets van anar desde el 1-0 en contra per davant tot el partit, arribant al descans en 3 gols de marge.

La represa va ser igual i es arribar a 6 gols d’avantatge a falta de 6 minuts, però una mica de relaxació dels nostres va ajudar als locals a apretar el marcador.

El millor del partit la bona defensa a ratos que va permetre atacar en més tranquilitat i intentar coses que en altres partits degut als nervis no es feien, però el dissabte tocava creure i es va creure.

  • Sènior 1 auto nord 3

Fanal Handbol Nules. 23 – Farmateca C.Bm. Vinaròs 23

Vinaròs. Marc, Carlos, Serrano(5), Jesús (1), Ian(3), Cristian (3), Martín (4), Jaime, Collado, Max(6) i Agustí.

Tot i les baixes, sobretot en la primera línea molt mermada, el Farmateca a la pista del penúltim classificat teniu un partit diguem que al abast.

I quan va empatar el Nules passant mig minut, vam comprendre que el empat era bo.

Al senyor Martínez no sabíem que li hem fet però de dos partits que tenien controlats a falta de pocs minuts només hem pogut treure 1 punt i gràcies.

De anar líder destacats a anar segons i tindre que remuntar.

El partit era difícil perquè entre lesionats i baixes laborals, el nostres anaven mig en cuadro i així es va veure a la pista. Sempre el Farmateca per davant, però sense arribar a desplegar-se i això que van haver ocasions, però la falta d’encert, les decisions arbitrals i també els encerts de un Nules molt voluntariós no deixaven al Vinaròs jugar en tranquilitat.

I a la fi en un polèmic final,un empat passant 33 segons del temps reglamentari que vist lo vist, era el mal menor.

  • Senior 1 auto nord 3

Farmateca C.Bm. Vinaròs. 28 – C.H. Benicarló. 19

Vinaròs. Marc, Carlos, Serrano(3), Ian(3), Rubén(2), Nahuel (7), Cristian (2), Martín (4), Jaime(1), Collado(1), Jesús, Mateu(1), Max(3), Quim, Iker(1) i Agustí.

Sense cap dubte el millor del partit va ser veure a la fi del partit als jugadors dels dos clubs mirar els últims minuts de la final del europeu que jugava la selecció espanyola i celebrar conjuntament amb la gent que hi havia a les grades la victòria dels nostres.

Perquè a part del derbi intens, després ens coneixem tots i estimem el HANDBOL.

Parlant del partit, els forasters van aguantar 20 min. fins que el Farmateca va posar una marxa més en defensa i va permetre robar balons i córrer per desequilibrar el partit.

Els primers minuts van ser complicats per els nostres per la falta de primeres línies per lesió i per el encert del Benicarló en atac.

Una vegada es va ajuntar la defensa es va poder arribar al descans en 4 gols a favor. La segona part va arrancar en un 6 a 1 a favor del Farmateca que va finiquitar el partit.

Els últims minuts van servir perquè debutessen Quim i Iker, 2 juvenils que degut a les baixes han tingut que tirar una maneta als grans.