• Jornada desigual per als equips del club, 2 victòries i 2 derrotes.

També hem de dir que era el esperat, per una banda les confirmacions del subcampionat de lliga per part del infantil i del cadet.  I per altra la derrota del juvenil al camp del líder i la derrota del cadet A en el derbi a Benicarló.

 

  • Infantil masc prefer cs nord 5

Llunart Nules. 10 – C. Bm. Vinaròs 21

Amaré, Unai (6), Martín (4),Ibai, Yannick (4), Rubio (3), Alex i Sergio (4).

Aquí en el pavelló Municipal de Nules, amb una contundent victòria, de 10 a 21, l’infantil acaba el seu camí en la lliga. Ja que la setmana que bé li toca descansar. Encara que no podem aspirar en ser primers, tampoc ens poden llevar eixa merescuda SEGONA plaça. Em de fer un balanç molt positiu de la temporada, on el campió virtual a falta d’una jornada, el Vila-Real , els hem competit els dos partits. Podem dir que la Copa es presenta en un objectiu molt clar, intentar acostar-nos al líder. Això es fa com fins ara, amb treball, implicació I solidaritat, la qual cosa ja la tenim de sèrie.

Enhorabona infantils i a lluitar la Copa. FORÇA!!!!!!

 

  • Cadet masc prefer cs nord 5.

H. Benicarló 20 – C. Bm. Vinaròs 10

Vinaròs. Oscar, Nestor (1),Victor (3), Carlos, Pere (3), Dani, José Abel (3).

Derbi de “B” i victoria del més fort, en un partit més igualat del que reflexa el marcador final. Els nostres van aguantar la 1 part en desventatges de 2 i 3 gols, però a la segona part el cansament va propiciar el distanciament benicarlando.

 

  • Cadet masc prefer cs nord 6

Ford Nules. 30 – C. Bm. Vinaròs 34

Vinaròs. Pol, Nogales, Sergi (1), Casanova (9), Marcos (6), Didac (4), Ayza (6), Tomy i Raga (8).

En un mal partit del cadet B, es va confirmar el subcampionat de lliga. Ara queda el dia 22 el final de lliga fron el Benicarló, líder imbatut que guanya els seus partits de més de 20 gols. Segur que per acabar el any els nostres faràn tot el possible per trencar la ratxa dels caduferos. Referent al partit hi ha que adependre que els psrtits es tenen que jugar i que duren 60 minuts. Hi ha que dir a favor dels nostres qjd el Nules va jugar a més del límit del reglament en una defensa 3-3, molt molt agresiva, però això no resta la falta de actitud dels nostres que es van limitar a aguantar un marcador favorable.

 

  • Juvenil masc 2 div auto nord 2

Almassora Bm. 31 – Tudor Bars C. Bm. Vinaròs 27

Tudor Bars Vinaròs. Juanma, Sergi (9), Iker (6), Carlos (1), Quim (1), Ferran, Sergi A. i Christian (10)..

Dificil partit el del Tudor Bars a la pista del líder imbatut i encara que per moments van donar la cara, a la fi es va imposar la lógica. No es va fer un bon partit i sempre és anaba a remolc, la 1 part van remontar 6 gols i en el temps a 0, Christian va fer el 16-15, molt difícil fer un gol de llançament directe des dels 9mt, però esta vegada va haver sort i la pilota va entrar.

AIxò i el pasar de perdre de 6 a arribar al descans perden de 1 va donar moral per a la 2 part. Va ser un espelisme, entre els fallos dels nostres i unes decisions doquem que dubtoses per part de la parella arbitral va propiciar el despegue definitiu dels de casa.

Esta semana voldríem fer una reflexió respecte als àrbits. Ja no només a nivell de handbol sino en general, és MOLT MOLT difícil intentar repartir justicia en decimes de segon.

Està clar que al igual que hi han entrenadors i jugadors en més i menys nivell, als àrbitres passa el mateix, per això que hi ha que RESPECTAR i AJUDAR entre tots per passar un rato divertit que es de lo que es tracta.

Per últim podriem convidar als clubs locals, ells que coneixen a la gent del poble que per favor en benefici de tots, als “TONTOS” de turno que vam només a manxar i molestar als àrbitres i els rivals, no se una idea seria convidar a esmorsar i que mos disse disfrutar a la gent que anem a VORE, JUGAR o simplement DISFRUTAR un rato dels nostres.

Que trobeu? Tots guanyariem.

Moltes grácies.

 

Foto Infantil Masculí a Nules.