Bona jornada dels nostres equips en la que només van perdre els més menuts en el derbi contra el Benicarló, mentrestant el cadet també en un derbi van guanyar clarament i el juvenil del Tudor Bars van guanyar en un gran partit al segon clasificar i per acabar el diumenge de tarde els senior del Farmateca en un gris partit i en el primer a casa van donar Bon compte del último classificat.

 

  • Infantil prefe nord 1 C.

Bm Vinaròs. 12 – C. H. Benicarló. 21

Vinaròs. Aitana, Minerva(1), Ivan(1), Ibai(6), Alexis(1), Eric(1), Abel(1) i David(1).

Bon partit dels més menuts qué mica en mica van agafant confiança i es van soltant. El dissabte no van desentonar davant del Benicarló i si pensem que era el 4 partit que jugaven la majoria dels xiquets i les 2 xiquetes que formen el equip.

Liderats per el “veterà” Ibai i ben acompanyat per els seus companys van apretar als visitants tot el partit i només la inexperiencia i els nervis van permetre que a la recta final els benicarlandos agafessin una clara avantatge.

 

  • Cadet pref nord 1 C.

Bm. Vinaròs. 28 – C.H. Benicarló. 18

Vinaròs. Amaré, Nestor, Martín (3),Fernando (1), Juanpe, Biel(8), Sergio (1), Carlos(2) i Raga(13).

Derbi comarcal el disputat contra el Benicarló, en el Pavelló Municipal de Vinaròs.

Encontre ben portat pels locals, on els visitants mai han inquietat el resultat final.

Els vinarossencs, al principi, han tret un avantatge de cinc gols de diferència que quasi han aguantat fins el final, un últim esforç a falta de cinc minuts ha propiciat el resultat final. Una defensa seriosa i un atac inteligent ha estat les claus de la victòria.

La propera jornada ens espera uns dels equips capdavanters de la competició. S’ha de pegar un cop de puny sobre la taula i demostrar que venim a competir.

Endavant Cadets!!!!

 

  • Juvenil 2 divis nord 1

Tudor Bars C. Bm. Vinaròs 22 –  H. Vilá-Real. 17

Vinaròs. Nogales, Oscar, Marcos, Rubén, Didac, Tomas(1), Dani, Sergi(2), Quim(7), Victor(1), Juan(5), Iker(6) i Sebas i Ayza(1).

Bon partit del Tudor suman el tercer partit seguir guanyat i que dóna confiança per al trascendental partit del dissabte a Onda on es podria buscar el segon lloc, però això será molt difícil per que els de Onda van un pas per davant, però hi ha que jugar i veure que passa.

El Tudor va sortir decidit a plantar cara a un equip superior i del primer minuto va ser un partit trepidant en alternatives al electrònic i on els porters feien les porteries menúes. Els nostres en un joc més ràpid i en més intensitat defensiva arribaven al descans en 2 gols de renda.

La represa es van conseguir 4 gols a favor, però una forta réplica dels de la plana van posar les taules al marcador i quan pitjor pintaba va sortir la garra dels del Tudor i en un vist i no vist es va fer un parcial de 9-3 i trencar el partit a favor dels rojets.

  • Senior 1 auton nord 3

Farmateca C. Bm. Vinaròs 23 – Fanal handbol Nules. 14

Vinaròs. Carlos, Marc, Ian(1), Serrano(1), Jesús, Rubén (3), Nahuel(2), Martín (2), Joan(5), Sergi(2), Eddy(7) i

Agustí. A la quinta jornada hem tingut que esperar per veure als nostres a casa i casi que hagués valgut la pena esperar una setmana més per que el partit davant del coliste no passarà a la història dels partits del sènior.

Estos partits trampa en que la mentalització es fonamental el Farmateca es la va deixar al carrer fent una ruina primera part, a la segona es va sortir en atra mentalitat i apretant en defensa i sortides rapides es va anar fent forat fins un tranquilo final.

 

Fotos MG. Senior.