• Mal cap de setmana no per els resultats si no per les lesions.

Farà un any que caía el capi Gabri, Rubén i Martorell en 2 setmanes i el diumenge es repetia el mateix.

El fitxatge estrella de enguany, Eddy, es feia mal al genoll. Esperem que no siguen res però a falta de més proves no tenia molt bona pinta, 2 minuts després es trencava Gabri Martorell i després es feia un esguinse Ian.  Tot i això a la segona part es va esborrar de la pista al Betxí.

El altre partit del club, el juvenil va tornar a deseure i va tornar a donar una mala imatge en la seva visita a Buñol.

  • Juvenil Ranking 11-13

C. B. Buñol. 25 – Tudor bars C Bm Vinaròs. 18

Vinaròs.Nogales, Iker(6), Dani, Juan(1),Sergi(3), Tomàs, Joan(1),Quim(5), Sebas, Víctor, Rubén (1) i Marcos(1).

Partit de ranking del 11 al 13 i el nostre juvenil va demostrar que vol quedar el 25. Un equip sense il·lusió i sense actitud va caure a terres valencianes després de jugar 15 minuts a un bon nivell i després desaparèixer del parquet i tornar a ser un equip sense esprit.

El Tudor després de un bon primer quart es va afonar i va acabar fent un pèssim partit davant de un equip en 7 jugadors tot i que jugava a casa. Molt ha de canviar el equip, per demostrar que no és tan dolent.

  • Senior masculí 1 auto nord 3

Farmateca C Bm Vinaròs. 28 – Serifruit Rural Caixa Betxi 21

Vinaròs. Carlos, Marc, Eddy, Serrano (2), Ian(2), Ruben(2),Nahuel(2),Cristian(2),Martín(9), Jaime(4),Gabri(1),Mateu(2), Joan(1), Sergi(1) i Agustí.

Els fidels que no van fallar encara que plovia en força van poder disfrutar del handbol en estat pur.

Ens visitava el tercer classificat i va costar molt el poder guanyar a un bon equip.

Després del detall dels jugadors al donar al incombustible Tremendo una placa per estar tants anys al capdavant del equip i de guardar un minut de silenci en memòria del abuelo del míster nou del Farmateca, es va jugar un dels millors partits avui per avui que es poden veure a nivell provincial.

Fa un any en un partit clau van caure de gravetat el capi Gabri Albiol, Ruben Eulogi i Gabri Martorell i el diumenge es va repetir la mateixa pelicula.

Durant el primer quart va caure Eddy, Martorell i Ian.

El primer es va fer mal al genoll, esperem que no sigui res, encara que no tenia bona pinta.

Els altres dos no van poder continuar però van ser lesions lleus. Desitgem una primera recuperació en especial al morenet’ Eddy.

Per el que va ser el partit, el Farmateca després de tot els inconvenients de l’inici, a base de bona defensa i moltes ganes va poder arribar al descans en 2 gols de renda.

La segona part l’equip va tirar de ofici i en un gran Martín acompanyat per un retrobat Cristian i un inspirat Carlos a la porteria van donar ales als rojets i van fer un gran partit.

El punt fort del Vinaròs, la defensa, va tornar a ser clau per guanyar una final de cara al títol.

El nou jugador Mateu, encara fora de forma va tindre feina extra i va demostrar que la veteranía de jugar a Asobal li va valer per ajudar a donar la tranquilitat que feia falta després de tot lo negatiu del arranca del partit.

En resum, un nou gran partit de un equip que no té límit i que esperem que les lesions no siguen greus i felicitar al nou mister, Marc, per el gran resultat aconseguit.

 

Foto: Senior Masculí.