Mal cap de setmana per els equips locals per al que els resultats diuen, però Bbo en quants a les sensacions.

Van perdre tots els equips de baix, cosa previsible per ser equips de primer any i nous en les categorías, però el important es que van donar la cara. La alegría ens la va donar el senior guanyat de forma clara el derbi a la pista del Benicarló.

 

  • Infantil masc. Prefe. Nord 1

U. E. Betxí. 20 C. Bm. Vinaròs. 15

Vinaròs. Iván Pomada, Minerva Aguilar, Ibai Martin(8), Alexis Federico(1), Eric Segarra(2), Abel Julve(3) i David Constantin.

Partit molt disputat per part dels nostres i en molt bones sensacions al ser un equip nou en xiquets i xiquetes que es el primer any que juguen. El principal el divertiment i les ganes per disfrutar i seguir aprenent.

  • Cadet masc prefe nord 1

C. H. Vila-real. 27 C.Bm. Vinaròs 26

Vinaròs. Amaré, Ibai, Nestor(2), Raga (11), Biel(5), Martín (3) i Unai (5). Partit en final d’infart entre el vilarealencs i els vinarossencs.

On hem arribat en possibilitats d’empatar, fins a l’últim suspir. L’encontre es pot definir com a dos parts totalment diferenciades.

Una primera part, la qual s’ha començat relativament bé. Però a partir del minut 15, una successió de imprecisions de l’equip visitant, ha provocat que els locals agafen un avantatge important, doblant-li amb el marcador (16-8).

Però, el nostre equip, durant el descans ha recapacitat en tot allò que s’ha fet malament, i han tirat d’orgull. Fent una segona part memorable, on només l’electrònic ha sigut desfavorable.

Lluita en defensa, transicions en atac perfectament executades i una llegida molt correcta del que demanava el partit, han sigut les claus, de la quasi remontada. On s’ha fet un parcial de 11-18 al nostre favor. Només dir que si s’entrena així i es posa el seny i l’empeny necessari, este equip ens pot donar moltes alegries.

Força Cadets!!!!!

 

  • Juvenil 2 Div nort 1

Bars Tudor C.Bm Vinaròs. 19 H.Onda. 26

Vinaròs. Pol, Nogales, Dani, Sergi(4), Quim (3), Rubén, Casanova(3), Ayza, Victor (3), Marcos (2), Iker(3) i Sebas (1).

Debut a casa del nostre juvenil davant de un experimentat Onda en casi tot jugadors de segon any que al hora de la veritat van estar més encertats.

Primera part molt igualada i fins els últims minuts sempre manant els rogets per diferències mínimes, fins els últims minuts que els taulellers van agafat un marge de 3 gols per arribar al descans.

La segona part el Tudor ho va intentar posan se a 4 gols després de anar perden fins de 8 gols, pero les pèrdues de balón no forçats, els nervis i el saber estar del Onda van acabar per diluir la reacció vinarossenca.

 

Senior masc prefe nord 3

C.H. Benicarló. 24 Farmateca C. Bm. Vinaròs 28

Vinaròs. Carlos, Marc, joan(3), Ian(1), Nahuel(3), Martin(4), Rubén (4), Eddy(9), Agustí, Serrano, Max(3) i Sergi(1).

Primera victoria de la temporada i si es al derbi encara té més valor. El Farmateca no va volver problemas i de un principio va anar a per el partit sense contemplaciones i fent per momentos un gran handbol.

Desde Carlos que va estar molt acertar a la primera part fins els jugadors que surten de la banqueta van anar a trencar el partit i ho van aconseguir agafant de seguida 7 gols d’avantatge.

En una gran defensa es recuperable balón i permitía sortir a la contra una i altra vegada.

Els locals van variar la defensa i va fer una mixta al llançador dels nostres, Eddy, però el partit estava aon volia el Farmateca.

El 7-14 al descans deia be lo que pasaba a la pista.

La segona part va continuar igual, el Benicarló en la mixta i el Vinaròs a aprofitar les contres fins l’últim quart que el Benicarló va apretar més en defensa i el Vinaròs va perdre el lloc a la pista i en preses i pèrdues de balons tontes van donar ales als benicarlandos i van maquillar el resultat