• Desastros cap de setmana a nivell esportiu i espectacular a nivell economic.
  • Una vegada més i per segon any consecutiu el handbol a repartir 120€ per decim a la lotería de Nadal, en total 10800€.

I a nivell esportiu el infantil va perdre en la seva visita a la pista del líder, el cadet va guanyar a Benicarló i els juvenils i els seniors van caure en els seus desplaçaments.

No hem parlar mai dels àrbitres, però l’ocasió ho requereix, després de veure les cares dels juvenils i dels sèniors al acabar els partits i curiosamente pitar el mateix col·legiat. Dissabte a Betxi els juvenils a la segona part ben bé no sabien que fer en un arbitraje esperpentic que els va treure del partit i a la fi va donar peu a una derrota inmerescuda de totes totes. Però tots ens equivoquem i hi ha que ajudar als àrbitres en la seus feina. Ara bé el diumenge el Farmateca a la pista del segon classificat, amb el mateix arbit i la mateixa mena de pitar. No sabem si va tindre dos mal dies i la van pagar natros, que no li agraden els llagostins, o……

 

Infantil pref nord 1

C.Almassora BM. 36 C.Bm. Vinaròs. 12

Vinaròs. Aitana, Iván(1), Minerva, Ibai(3), Alexis, Eric(1), Abel(7) i David. Partit molt complicar a la pista del líder i els nostres ho van intentar reforçats per la victòria de la setmana passada, però el Almassora es i va ser molt superior a base de roba balones i sortir a la contra va desarbolar als més menuts que no lo van perdre la cara al partit, encara de la abultada derrota.

Cadet mascu prefe nord 1.

H. Benicarló 2005. 6 C.Bm. Vinaròs. 34

Vinaròs.Amare, Martín(3), Carlos(4), Biel(6), Sergio(4), Juanpe(3), Fernando, Raga(10), Unai (4).

Aquest partit disputat en el Pavelló Municipal de Benicarló, ha sigut l’últim de l’any. La visita a la canxa de l’últim classificat ens ha aportat una primera part molt profitosa. On els rogets han aplicat tot allò que assagem durant els entrenaments. En la segona part s’han fet multitud de provatures, on també s’han tret conclusions positives.

Cal destacar l’actitud i la implicació de tots els jugadors. Ara descansar i desconectar durants estes festes nadalenques. L’any que bé tornarem en més forces. Bons Nadals!!!!!

Juvenil 2 div nord 3

Ruralmostra H. Betxí. 23 Tudor Bars C.Bm. Vinaròs. 21

Vinaròs.Nogales, Dani, Sergi(2), Víctor(3), Quin(10), Juan, Didac(2), Raga(1), Tomás i Sebas(2). En moltes baixes anava el Tudor Bars a Betxi per intentar asegurar el quart lloc, i com a “perro flaco todo son pulgas” el cadet Raga que estava fent un bon partit, als 12 min. es va lesionar i el atre lateral que quedaba també es va fer mal i en jugadors fora dels seus jocs habituals es va anar per davant fins que el senyor del silbato va voler capgirar el partit.

Apretant en defensa i assegurant els atacs els nostres juvenils porta en el partit més o menys controlar en aventatjes de 2-3 gols durant bona part de la primera part.

I la segona part es podria resumir en la foto dels xavals al vestidor, dessolats per el comportament de la persona que tenía que repartir justicia. Una llàstima perquè els nostres tenien el partit encarrilat, pero…..

Senior 1 auto nord 3

Club Almassora Bm. 30 Farmateca C.Bm. Vinaròs 29

Vinaròs.Carlos, Marc, Serrano(1), Eddy(3), Ian(2), Rubén (3),Cristian, Martín (3), Jaime(7), Joan, Sergi(9) i Agustí.

Va ser un calco del del juvenil, un Farmateca molt superior en el inici del partit i que per decisiones extradeportives i per no saber gestionar el partit per part dels nostres van acabar en la segona perdía de la temporada. De totes maneres al final de la primera volta es continua líders i amb el calendari a favor per afrontar la segona volta.

Per el que va ser el partit, no podem explicar cómo en una primera minuts espectacularss del Farmateca en un 1-5 de inici, es va arribar al descans amb empat.

Si el arbit ens va fer molt de mal, la defensa mixta a Eddy i la falta de saber portar el partit dels nostres va donar peu a la segona derrota de la temporada el día que menys és podía fallar.

Ara descans per Nadals i en nom del club felicitar a tots els premiats a la Lotería i dessitjar uns BONS NADALS i una entrada d’any per tothom.

 

Foto Senior a Almassora.