oznor
  •   Copa federació infantil gr 7

C. Bm. Altura       32 – C.Bm. Vinaròs      11

Vinaròs.  Leandro, Unai (5), Martín  (2), Carlos, Nestor, Yannick (1), Biel (3), Andres.

Amonestat. Biel.

Exclusions.  Martín i Carlos.

Un partit en més plena que glòria el disputat en el Pavelló Municipal de Navajas, contra el C.B. Altura.

El locals van sortir molt concentrats i de seguida van mostrar la seua autoritat. La qual va ser la tònica que va reinar durant tot el partit.

El nostres no podriem aturar les envestides  locals en atac, i els costava molt trovar punts febles en la defensa contraria.

La qual cosa es va reflexar en el marcador, amb un contundent 32-11 final.

Si s’ha de buscar el positiu, és la mecànica atacant, on els nostres movent la pilota en criteri fins trovar forats per apuntillar. Encara que   els locals van estar molt concentrats defensivament i quasi no van deixar possibilitats de marcar.

Amb la temporada pràcticament acavada i buscant una perspectiva global, el equip infantil ha competit d’una manera digna. Enhorabona xiquets!!!!!

  •          Copa federació cadet gr 7

C.Bm. Altura     21 – C.  Bm. Vinaròs  19

Vinaròs.  Pol,Nigales,Sergi (1), Casanova (3), Ayza (5), Oualid (8),Victor, Marcos (2), Tomas.

Amonestat. Victor.

Excluit. Victor.

            Molt bona lliço la apresa per el cadet en la visita a Navajas , els partits es tenen que jugar i competir fins el final i el nostre equip se pensava que seria un passeig, perque eren superiors al rival i eixa confiança va ser el causant de una derrota podriem dir que justa.

           El inici del partit va ser igualat,i poc a poc els locals agarraven ventatja per els gallos del Vinaròs en atac, al.descans se perdia de 4.

         La represa encara va ser pitjor en un vist i no vist la desventatja era de 6, domés Oualid frenaba una mica la sangria i quan se van despertar els nostres a falta de 10 min. Ens vam posar a 1 gol,però ja era tard i no es poder completar la remontada.

                    Copa federació juvenil cs nord 1

        C.Bm. Vinaròs    26 – C.H. Benicarló    24

Vinaròs.  Juanma, Ferran, Sergi(5),Quim(4), Christian(8), Xavi(3), Edgar(1), Oualid(4), Iker (1) i Rodrigo.

Amonestats. Ferran,Xavi i Sergi.

Excluits.  Xavi (2),Sergi .

             Impresionant el aspecte del pavelló per un partit de juvenils. Però el miniderbi es el partit de la temporada i els més menuts i no tant menuts de la familia handbolera vinarossenca volien donar suport als “germans” grands i estos van poder guanyar gràcies al caliu de la grada. Quan el partit a la 2 part se perdia per 14-18, lo bombo del handbol va tocar en més força que mai i va donar ales als nostres per fer una gran remontada.

La 1 mig hora va ser igualada, el Benicarló va aprofitar la feblesa defensiva del Vinaròs per anarse de 3 gols. El inici en 5-1 per part del Vinaròs no paraba als forasters i el canvi a 6-0 li faltaba agresivitat. Per part dels groguets la seua defensa clàsica 5-1 avançada no deixava jugar en comoditat als nostres

       La segona part més del mateix fins que la millor preparació física rojeta li va permetre posar una marxa més i de perdre de 4, en 16 min. És va fer un parcial definitiu de 12-6 devant la alegria de tots els nostres. Ara el dissabte a Onda se acaba la temporada, a vore si es pot guanyar fora que es la assignatura pendent.

Recordem que a falta de confirmació oficial el diumenge 6 de maig a les 12 del matí es disputa el partit dels seniors de copa federació front el Vila-real, segon contra primer. El guanyador quedarà campió de grup i jugarà la fase final per aconseguir el títol. Aficionat del esport vinarossenc i del handbol en particular vos esperem per disfrurar de eixe bonic esport.