• DERROTA DEL SÈNIOR MASCULÍ ENFRONT DEL VIVEROS MAS DE VALERO ALTO PALANCIA, PER 3 GOLS DE DIFERÈNCIA.

El sènior masculí del CH Benicarló es va desplaçar el diumenge, per la tarde, a la localitat de Sagunt per jugar el partit corresponent a la jornada 13 de lliga enfront del ,

Començava el partit atacant els benicarlandos que en el primer atac mostraven les seues intencions de marcar el ritme del partit. Els d’Altura anaven responent als atacs benicarlandos que no sabien com parar a un equip que res tenia a veure amb el que es varen enfrontar a la primera volta, ja que la majoria de jugadors havien sigut fitxats per a la segona volta de lliga. La primera part va ser molt igualada, però algunes exclusions i errors clars en atac dels benicarlandos va propiciar que els locals se n’anaren al descans amb un avantatge de 2 gols.

La segona part prometia ser emocionant per la poca distància que hi havia al marcador, però no va ser així. Els benicarlandos van tornar a sortir del vestuari apagats, com ja havia passat als partits anterior, i els d’Altura no van desaprofitar la situació i van ampliar la diferència fins a un màxim de 6 gols per damunt. Quan faltaven 10 minuts per acabar el partit els benicarlandos van demanar temps mort i el resultat al marcador era de 27 a 22.

L’entrenador benicarlando va canviar la defensa de 6:0 a 5:1 per a tallar la circulació de pilota i poder contraatacar amb velocitat. El canvi va donar els seus fruits però els contraatacs, inexplicablement, no es finalitzaven amb gol. El parcial va ser d’1 a 3, finalitzant l’encontre amb un 28 a 25 a favor dels de l’Alt Palància.

Un partit per oblidar però que servirà per a replantejar qüestions de cara als pròxims partit. El cap de setmana vinent el sènior té jornada de descans.

El pròxim partit serà d’ací a dos setmanes enfront del Betxí al Pavelló Poliesportiu de Benicarló  

  • Cap de setmana intens per als equips del CH Benicarló amb 4 partits disputats com a equip visitant i 2 com a local.

L’Aleví Mixte es va desplaçar a Vilar-Real el dissabte per a jugar les 10:30 el seu partit enfront del Vila-Real Blau. El partit va començar bé per a l’equip de Benicarló que va guanyar el primer joc però, després poc va poder fer i el resultat final va ser de 6 a 2 a favor dels de La Plana.

El Juvenil Maculí va ser l’equip que més va matinar, ja que el seu partit era a les 10 del matí a Xàtiva. El partit no va anar massa bé i no van poder portar els 2 punts cap al Baix Maestrat. La falta d’efectius i la tornada d’alguns jugadors després de lesions fa que a poc a poc es vagen posant al ritme que portaven durant la lliga, el resultat va ser de 37 a 26.

El Sènior Femení va anar fins a Picassent el dissabte per la tarde on no va poder guanyar. El resultat va ser de 29 a 17 per a les locals. L’últim equip que va jugar fora aquest cap de setmana va ser el Sènior Masculí que tampoc va poder guanyar i va perdre enfront de l’Altura per 28 a 25.

El Cadet 2004 va jugar a Benicarló enfront del BM Port de Sagunt 2004 i va aconseguir un empat a 23 gols. Per la seua part, el Cadet 2005 es va enfrontar per la tarde, també a Benicarló, enfront del CBM Torrent però, no van poder sumar la primera victòria de la temporada perquè van perdre per 4 gols amb un resultat de 21 a 25.