Cap de setmana marcat per els ajornaments dels equips del Vinaròs que habien de jugar front el Onda menys el juvenil que va jugar al Llagostí Arena davant del Nules i tant que va jugar.

  • Juvenil 2 Div. Pref Cs 1

Artclinic C.Bm. Vinaròs, 38 – Enrique Sola Ford Nules, 16                                            

CBM  Vinaròs: Nogales, Amare, Sergio, Néstor(1), Didac(8), Raga(12), Juan (5), Sergi(4), Marcos(3), Carlos(3), Víctor(2).

El dissabte passat el nostre juvenil va jugar a casa amb totes les mesures de seguretat el primer partit de la pandemia i va ser el millor partit en diferencia dels que porten jugats. 

En una defensa 6-0 espectacular i unes contres rapidissimes van desbordar a un equip que a la primera volta i no sabem com ens van conseguir empatar a 23.

 El Vinaròs va ser una màquina tant en defensa com en atac, i va passar per damunt de un Nules que es veia impotent davant del vendaval roget.Si la primera part va ser bona, la segona va ser millor, un equip en fe i que lluitava totes les pilotes va fer deleitar a la poca afició que había al pavelló.

Cal nombrar el debut Dels cadets, Amare, Sergio i Carlos que no van desentonar i al igual que els seus companys van fer un gran partit.

 Aquest dissabte a les 20:00 gorra, partit front el Racing Benicarló, l’equip en teoría més fruix del grup, que els nostres hauran de guanyar per seguir al capdavant de la classificació.