oznor

Després del paró per la gota freda, es van reprendre les competicions en sort dispar per als nostres.

Els cadetes, un va pedre i el altre va empatar en un partit de infart, el juvenil va ser la gran decepció al caure a Vila-Real, un partit clau per les aspiracions de cara al campionat i el senior en el seu debut va conseguir una gran victoria a Betxí.

 

  • Cadet Masculí. Pref. CS. Nort 6

C.Bm. Vinaròs “A”       10 – Bm. Altura                  27

Vinaròs. Oscar, Nestor, José Abel, Dani(2), Martín (3), Rubén, Andrés, Pere(1), Victor(4) i Carlos.

Amonest. Carlos.

Exclu. Rubén.

Primer quart igualat, i després mica en mica els nostres es van anar diluint mentores que els de Altura es feien grans i van anar obrin fora fins a guanyar de 6 hola al descans.

 La 2 part se van acabar als nostres i els del Alt Palancia marcaben en molta facilitat de ante la impotencia del Vinaròs per frenar als jugadors del Altura.

 

  • Cadet Masculí. Pref. Cs. Nort 5

CBM Vinaròs. 20 – C.H. Vila-Real   20 

 CBM Vinaròs. Pol, Nogales, Casanova (4), Dídac(4), Joan (2), Biel, Ayza(1), Marcos(2), Tomás i Raga(7).

     Amonest. Ayza i Raga.

     Exclu. Dídac, Joan i Raga.

 Partit on es demostrá el que es el handbol, un esport viu i que no val especular. Un atac continuo i un divertiment assegurat.

El dissabte dos equips que van jugar de tu a tu i que hagués pogut passar de tot. Al final un empat just per els merits dels dos equips. El Vinaròs va surtir més entxufat i trencaba la defensa 3-3 en facilitat, al cambiar a 6-0 els de la Plana, es va apagar la llum dels nostres i de un 3-1, va passar a un 5-9 que pareixia que es trencaba el partit. Però la bona defensa dels rojets i la força que donaba la grasa ve fer que arrivessem al descans en un 9-9.

 La segona part va ser una locura i els dos equips van intentaro tot per guanyar i ningú va aprofitar els fallos dels atres per despegarse. El Vinaròs va tindre la ültima, però la pilota no va voler entrar per auténtica mala sort.

 

  • Juvenil masc. Pref. Nort 2

C.H. Vila-Real.   26 – Tudor Bars C. H. Vinaròs 23

  CBM  Vinaròs. Juanma, Christian (8), Edgar (2), Carlos (1), Steven, Ferran, Iker, Sergi(5), Quim (4) i Oualid (3).

 Amonest. Steven i Iker.

Exclu. Carlos, Iker, Sergi i Quim.

Mal partit del nostres i derrota merescuda en un partit que en cap moment van trobar el punt del partit.

La falta de intensitat en la que es va iniciar el partit per part dels Vinarossencs, va donar preu a que els locals anotessen cada vegada que atacaban. La defensa mixta que feria el Vinaròs no funcionaba i domés un arreo més de cor que de joc va valer per arribar al descans en empate.

La segona part més del mateix, el Vila-Real per davant 1 gol ó 2 i els nostres a remolc i sense trobar el fil del partit. Ni els canvis de defensa ni els intents per apropar se al marcador donaben el resultat esperat i els locals van tindre un partit masa fácil per el que se esperaba.  

 

  •  Senior Masculina 1 Autonòmica Nord

  H. Betxí B.   17 – Farmateca CBM Vinaròs 30

CBM Vinaròs. Cristian Gimeno, Marc Sanz, Nahuel (6), Cristian Miralles (1), Martín (3), Gabri Martorell (4), Gabi (3), Taty (4), Jesús (2), Josep Delhom (3), Toni (1) i Rubén Abella (3).

Exclos Martín Redo.

A la fí el senior va poder debutar i ho va fer a lo grande. Veritat és que el Betxi era el filial del que hi ha en 2 nacional. Un poble relativament menut i pot ser el que tingui més equips de la provincia.  El partit no va tindre color, al descans ja es guanyava de 11, demostrant la diferència entre els dos equips.

Al contrari del juvenil que no pasa ni un balón al pivot, els pivots del senior es fan un fart de recibir bons balons degut al joc col·lectiu que desenvolupen.  Es van repartir minuts per a tots els jugadors i els gols van estar molt repartits.

   

Aquest cap de setmana es juguen partits aplaçats el dijous i partits de lliga dissabte, desitgem sort a tots els equips i sobre tot els equips més menuts que disfruten en els partits llevant una mica de importancia als resultat. Ja tindran temps de anar a traure resultats, ara que disfruten practicant este bonic esport i que aprenguen per el futur.

Foto: Senior Masculí a Betxi