Cap de setmana negatiu per al Vinaròs, si dissabte  a Benicarló van perdre els dos equips que hi van jugar, el diumenge el senior va perdre un partit a casa que faltan 8 min. El tenia més que guanyat.

  • Copa Federació Infantil Masculí Grup 1 CS

         C. H. Benicarló    22 – C. Bm. Vinaròs   21

Partit molt disputat en el Pavelló Municipal de Benicarló.

Els locals van sortir molt forts des de l’inici, però una bona defensa unit a l’encert cara al gol dels rogets han equilibrat el marcador, encara que sempre hem anat a remolc.

Un bon inici dels visitants han aconseguit posar-se per davant, però ha segut un miratge. Els locals de seguida han agafat la davantera fins el final.

Bon partit dels vinarossencs on la falta del porter ha segut decisiva en el marcador final.

  • Copa Federació Cadet Masculí Grup 1 CS

         C.H. Benicarló    37 – C.Bm. Vinaròs     20

 CBM Vinaròs :  Nogales, Sergi  (2), Andreu (2), Casanova (3), Didac,  Ayza, Pere, Victor, Iker (11), Marcos  (1) i Tomas (1).

Amonestats.  Victor. Excluits.  Victor.

    Si la setmana passada el Vinaròs guanyava còmodament al Benicarló, esta va ser al enreves, en un partit raro en la defensa 3-3 dels locals que van deixar sense idees als nostres. La primera part va estar igualada fins els últims 10 min. On els caduferos van agafar una renda de 6 gols a favor.

I el començament de la 2 part en una empanada mental dels rojets van donar ales perque els locals es fessen còmodament .

  • 1 Autonomica Senior Masculina Ranking 19-21

       C.Bm. Vinaròs    18 – C.H.M.V. Benimaclet  19

    Vinaròs.  Marc, Cristian, Gabri  (1), Cristian (1), Serrano  (4), Juanolo (1), Taty (2), Nacho, Adrià, Jesús  (1),Delhom (3), Toni, Manu (2)i Bryan (3).

Amonestats.  Gabri. Excluits.  Serrano (2)

Partit inexplicable del Vinaròs que quan ho tenia tot a favor per guanyar tranquilament va regalar el partit als valencians.

 Encara que es va perdre se acaba primes a la lligueta ranking per el 19 lloc dels 3 grups de 1 Autònomica, acaban una discreta lliga marcada per un equip molt jove en gran futur, però al estudiar la majoria de jugadors fora no poden entrenar i això merma el potencial.

 Els porters Marc i Cristian van ser els grans protagonistes de un partit en molts pocs gols degut a la gran actuació dels porters i a la mala actuació del atac rojet que en cap moment va saber obrir la defensa valenciana.

En una primera part en domini foraster en rentes de fins a 3 gols, el Vinaròs  no se sentia a gust a la pista i no trovava la forma de entrar a porteria i quan trencaven la defensa tenien clares accions contra el porter.

A la continuació la defensa 5-1 del Vinaròs i una mica més de efectivitat en atac va permetre arrivar a falta de 8 min. en 3 gols de ventatja i superioritat numèrica a la pista i llavors els nostres van regalar el partit i en un parcial de 0-4, al últim segon els valencians van fer el gol de la victòria.

      Ara a encarar la copa, a vore que mos depara el sorteig i a seguir disfrutant del handbol.