• Alevin

C.B GIL COMES VINAROS 66 / TAU CASTELLÓ B 54

Comença la temporada amb el triomf de l’equip Aleví sent un equip molt jove però prometedor. Van començar mancats de ritme normal després de tant de temps sense jugar, partit que van dominar els primers 4 habitacions gràcies al gran encert en atac però, faltant més circulació de pilota i sobretot defensar. Guanyant de 5 al cinqué quart el Tau va remuntar i va arribar a posar-se 7 punts a dalt, però un gran quart dels nostres sobretot a nivell defensiu i corrent els contrataques, donava una gran victòria per a així començar la lliga  amb motivació i continuar treballant per a fer les coses bé en els entrenaments.

 
  • Infantil
TAU CASTELLO C 31/ C.B GIL COMES VINAROS  72
Primer partit de l’equip infantil que s’estrena amb victòria, molt merescuda ja que comptava amb moltes baixes que va haver de reforçar l’equip amb 4 alevins. Partit dominat de principi a fi   en el qual al principi faltava circulació de pilota i per distraccions defensives no ens podíem anar en el marcador.Però després dels primers 4 quarts, l’equip va començar a centrar-se prenent cada vegada millors decisions i sobretot defensant molt bé aconseguint deixar al TAU en menys de 10 punts en la segona part. Gran faena tant dels infantils com dels alevins que van ajudar a l’equip aconseguint la victòria tan àmplia com mereixia per la bona faena dels xics.
  • Cadet masculí
C.B BENICARLO 34 / C.B GIL COMES VINAROS 74
Primer duel comarcal d’aquesta atípica temporada i triomf ampli del Vinaròs de principi a fi.
Amb una defensa molt agressiva els visitants van aconseguir robar moltes pilotes i canastes fàcils després d’aqueixos robatoris.
Bon partit on tots els jugadors del Vinaròs van aportar.
 
  • Júnior masculí
TAU CASTELLO 76 / C.B GIL COMES VINAROS 80
Primer partit de l’equip júnior i triomf molt ajustat i patit. L’equip es va presentar amb molts cadets per les baixes de diversos jugadors.
Va començar bé el Tau dominant, amb bon ritme el que va fer anar tenint avantatges de 10 o mes punts. Al Vinarós se li notava que era el seu primer partit i no trobava el seu ritme de joc.
També les lesions van passar factura al Vinarós ja que dos dels seus jugadors van haver d’eixir de la pista per lesions.
El Tau domine e partit fins a finals del 3 quart que el Vinarós es va posar en zona i ací els locals ja no van poder anotar amb facilitat, la qual cosa aprofite l’equip visitant per a reduir diferències en el marcador
L’últim quart molt igualat fins al final i l’encert en els tirs lliures va fer que el Vinarós sumara la victòria.
Esment especial per als jugadors cadets que van ajudar molt per a aconseguir la victòria.