• CADET FEMENÍ
C.B GIL COMES VINARÒS 37 / NOU BÁSQUET FEMENÍ 58
 

Primer partit de competició de les nostres cadets, a les quals es els notava la falta de ritme degut a la situació actual. Partit amb moltes fallades en defensa que permetia a les contràries a agafar molts rebots en atac i anotar la gran majoria dels punts de davall del cércol. En atac, les presses feien que es donaren males passades i ens precipitaramos en els tirs. No obstant això, en diferents moments del partit es van veure jugades en atac amb bon moviment de pilota i en defensa amb molta intensitat. Només queda treballar en la continuïtat d’aquests moments de partit, per a continuar treballant.  

 
 

CADET MASCULÍ

C.B CASTELLON 27 / C.B GIL COMES VINAROS 55
 
Partit dominat de principi a fi pel Vinaròs que va eixir molt centrat i va agafar avantatge en el marcador des del principi. Gràcies al seu defensa els de Vinaròs van continuar augmentant el seu avantatge fins als  28 al final del partit. Destacar que tots els jugadors van aportar i que el Castelló mai sota els braços malgrat la diferència en el marcat

 
  • JÚNIOR MASCULÍ

C.B GIL COMES VINAROS 66 / C.D ESCOLES PIAS 61

Partit molt igualat que es va decidir en els últims minuts.  Qualsevol dels dos equips va poder guanyar, però el Vinaròs va estar més centrat i encertat en els minuts finals i això va fer que s’emportara la victòria. Duro partit per als dos equips que van anar alternant l’avantatges en el marcador fins al final. Bona victòria que deixa al Vinaròs amb dos jugats i dos bestiars malgrat les baixes amb les quals compte per lesió.

  • SÈNIOR MASCULÍ
C.B GIL COMES VINAROS 59  / N.B PATERNA 73

Partit molt igualat i intens durant els 3 primers quarts.  Bon partit dels dos equips que van imprimir un ritme molt alt, tant en defensa com en atac.  Es veia  que el que aguantara el ritme s’emportaria la victòria i això va ser el que va fer el Paterna. Al Vinaròs se li van acabar les piles en l’últim quart i això ho van aprofitar els  visitants per a emportar-se la victòria. Molt bons 3 quarts del Vinaròs que va comptar amb diverses baixes.