• L’edil Jose Maria Compte demana “una reestructuració rigurosa” i que “no es torne a amagar sobre la catifa com amb els govern anteriors”

Benicarló, dimarts 2 d’octubre de 2018.

El regidor de Ciutadans (Cs) en l’Ajuntament de Benicarló Jose María Compte ha exigit al tripartit “una solució integral i ambiciosa per al problema dels abocaments d’aigües fecals que acaben en la mar”. En aquest sentit, Compte ha subratllat que “es tracta d’un tema històric que ha de ser resolt d’una vegada per sempre” i ha recordat que “un abocament va obligar aquest estiu a tancar diversos dies la platja del Gurugú per contaminació després de trobar-se restes microbiològiques en la mateixa i ara un informe tècnic revela que un dels principals focus es localitza precisament en aquesta platja”.

Per al regidor, “fa falta una reestructuració rigorosa i no tornar a amagar aquest assumpte sota la catifa com van fer els anteriors governs”. “En Cs el nostre compromís és total i fins i tot estem disposats a arribar a un pacte a llarg termini per a millorar el clavegueram de Benicarló si el tripartit li’l pren de veritat“, ha assenyalat l’edil, qui ha postil·lat que “cal tenir en compte que estem davant una situació greu ja que no solament pot repercutir en la salut, sinó també en el medi ambient, l’economia i el turisme”. En definitiva, “des de Cs tendim la mà a l’Executiu, però sempre estarem vigilants perquè complisquen amb el promès”, ha assegurat Compte.