NOTA DE PREMSA

  • El regidor José María Compte, adverteix que “l’equip de Govern podria tindre la intenció de fer desaparéixer aquesta via a mig termini”

El regidor de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Benicarló, José Maria Compte ha reclamat “solucions definitives i no més pegats per a la carretera de la Mar Chica”. “Aquesta via que connecta el nucli urbà amb la zona de costa del nord del municipi porta tres dies tallada al trànsit, per la qual cosa els veïns només poden eixir de la població cap a aqueixa zona per l’Avinguda Catalunya, un desviament de diversos quilòmetres, malgrat que, segons hem pogut comprovar, sembla ser que encara no s’han iniciat les obres”, ha assegurat el regidor.

En aquest sentit, Compte ha recordat que “portem des de la passada legislatura denunciant i demanant més seguretat en aquesta zona. Concretament, en el pas de la Rambla Cervera, on diverses persones s’han precipitat per la falta de senyalització, també hem exigit més il·luminació, protecció per als vianants i adequació de les foradades”. “No obstant això, any rere any, l’equip de Govern constantment s’ha excusat en la Direcció General de Costas i la Confederació Hidrogràfica per a no escometre les reformes necessàries”, ha assenyalat l’edil.

En opinió de Compte, “no es pot vendre la creació d’una via verda litoral quan tant les connexions com la costa nord i la sud pateixen danys irreparables per la deixadesa de l’Executiu municipal i del Govern d’Espanya”. “Tot això ens fa pensar que les intencions reals de l’equip de Govern és fer desaparéixer la carretera i així a gos mort ja no hi ha puces, la qual cosa deixaria tant a veïns com a les pocs però molt benvolguts negocis hostalers, abandonats a la seua sort”, ha remarcat el regidor.