NOTA DE PREMSA

 

  • Mateu recorda que “amb tal de mantindre les distàncies i degut, sobretot a la pràctica il.legal del Top Manta en estiu, aquest carril va ser traslladat a la calçada”

Peníscola, divendres 25 de setembre de 2020. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Peníscola, Javier Mateu, ha preguntat en l’últim ple ordinari “si l’equip de Govern té intenció de restablir el carril bici del Passeig Nord a la seua demarcació original”. “Cal recordar que aquest va canviar d’ubicació, del passeig a la calçada, durant l’estiu perquè la previsible arribada del Top manta dificultaria encara més poder mantindre les distàncies necessàries en aquesta època de pandèmia”, ha assenyalat l’edil. En opinió del portaveu, “una vegada que aquesta pràctica il·legal ha acabat la temporada i sempre que puguen garantir-se els protocols adequats, des de Cs creiem que el carril hauria de tornar al seu espai habitual”.           

En aquest sentit, el regidor ha assegurat que “dins de la lògica sanitària, hem de fer una vida el més normal possible”. “El carril bici tal com es va establir en el seu moment, és molt més segur i còmode per a vianants i ciclistes perquè compta amb tota la señalizacion pertinent”, ha apuntat Mateu, per això ha demanat a l’equip de Govern “almenys reconsiderar aquesta possibilitat, en el cas que l’evolució epidemiològica ho permeta”.