NOTA DE PREMSA

 

  • Mateu remarca que “seguim disposats a col.laborar amb l’equip de Govern per engegar polítiques útils per als nostres veïns”

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Peníscola ha preguntat en l’últim ple ordinari si l’equip de Govern està disposat a eliminar la taxa de fem industrial per a aquells negocis que no s’han pogut beneficiar de l’anul·lació de la liquidació de l’Ocupació de Via Pública (OVP). Així, segons el portaveu taronja en el Consistori “aquesta opció es va remenar a l’inici de la pandèmia, però mai més es va saber. Des de Cs creiem que és una bona alternativa per a d’una banda, no generar desigualtats entre els propis autònoms i per un altre, tractar de tapar la sagnia laboral provocada per la Covid-19“.

En aquest sentit, l’edil ha assenyalat que “no hem d’escatimar esforços en mesures per a incentivar l’economia local i ajudar als nostres comerços”. “La liquiditat hui dia és fonamental perquè puguen seguir avant aquells que han tingut la sort de poder reobrir les seues portes, doncs a molts altres, lamentablement, el coronavirus els ha condemnats a mort”, ha postil·lat el portaveu. Per això, el regidor ha remarcat que “en Cs seguim disposats a col·laborar amb l’equip de Govern en aquestes propostes i en unes altres perquè ara més que mai hem de buscar el que ens uneix i no el que ens separa i sobretot, ser útils per als nostres veïns i veïnes”.