• La diputada Sandra Julià demana al Govern socialista “escoltar els advertiments de Cs i planificar les obres amb realisme i sentit comú”

Castelló, dimecres 10 d’octubre de 2018. La diputada nacional de Ciutadans (Cs) per la província de Castelló, Sandra Julià, ha demanat “posar fi al calvari que estan patint estudiants i treballadors en els seus desplaçaments diaris en el servei de Rodalies”. En aquest sentit, la parlamentària ha subratllat que “Cs ja va advertir de la mala planificació del Govern socialista en dates clau d’afluència turística i que de les quals s’han estat queixant empresaris i hostalers”.

“Les previsions del Govern socialista i de Renfe no s’han complit com ja vam dir des de la nostra formació”, ha remarcat Julià, qui ha assenyalat que “les imatges de persones amuntegades i sense poder pujar-se al tren són la prova més palpable de la insensibilitat del bipartidisme amb la província”. “Ni De la Serna abans ni Ábalos ara han millorat la qualitat de vida de les persones que depenen del transport públic, tot el contrari, estan incentivant dia a dia l’ús del vehicle propi”, ha finalitzat la diputada.

 

Deixa una resposta

Please enter your comment!
Please enter your name here