• Fernández assenyala que “Cs va presentar la iniciativa a l’abril de 2016” i apunta que “arriba en any electoral per a maquillar una legislatura d’anuncis i mala gestió”

NOTA DE PREMSA

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació de Castelló,Cristina Fernández, ha criticat la tardança en la gratuïtat del servei de televisió als hospitals valencians”. I en aquest sentit, la diputada ha assenyalat que “Cs va presentar una iniciativa el mes d’abril de 2016, que defensava aquest servei gratuït i la igualtat de pacients independentment del seu poder adquisitiu, que va ser recolzada per tots els grups polítics però que ha tardat quasi tres anys a posar-se en marxa”, i ha valorat que “el servei arriba en any electoral per a maquillar una legislatura d’anuncis i mala gestió per part del Botànic”.

“És una excel·lent notícia que els pacients s’estalvien quatre euros diaris en un servei que mai hauria hagut de cobrar-se en la sanitat pública”, ha explicat Fernández, qui ha apuntat que “aquesta novetat afectarà a més de 600 habitacions a partir del 15 de febrer”. 

Així doncs, la portaveu ha destacat que “han sigut anys de males notícies en la nostra sanitat, com les retallades en la plantilla de l’Hospital Provincial, la falta de facultatius en molts centres o el col·lapse dels hospitals per pics d’epidèmies gripals”. “Per fi, els castellonencs tindran una bona notícia encara que siga tard i electoralista”, ha resolt la diputada.

AUDIO CRISTINA FERNÁNDEZ