NOTA DE PREMSA

 

  • El portaveu, Javier Mateu, es pregunta “si es va a incorporar als pressupostos de 2020 alguns dels projectes que s’han quedat pel camí”

Peníscola, dimarts 3 de desembre de 2019. “Les lluites partidistes entre PP i PSOE han acabat amb la pèrdua de 500.000 euros per a Peníscola”. Així, s’ha pronunciat el portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Peníscola, Javier Mateu, després d’haver preguntat en el ple per l’ajuda del Programa operatiu FEDER 2014-2020. Mateu ha expressat “el seu descontentament per la gestió d’aquestes subvencions l’objectiu de les quals era rehabilitar parcialment el Barri antic, millorar les xarxes de l’enllumenat públic, la canalització del gas natural i de la fibra òptica així com la substitució de col·lectors”.”Tots aquests projectes es queden paralitzats i els veïns sense saber realment de qui ha sigut la culpa de la renúncia a aquest mig milió d’euros”, ha enlletgit el regidor.

En aquest sentit, el portaveu es pregunta “si l’Ajuntament prendrà alguna mesura sobre aquest tema i incorporarà algunes d’aquestes qüestions pendents en els pressupostos per a 2020”. “No obstant això, el que de veritat esperem des de Cs és autocrítica i una disculpa pública de les parts implicades a les principals víctimes que són els veïns”, ha resolt l’edil.