• La portaveu, Cristina Fernández, crida a “recuperar el prestigi i la confiança en el centre entre tots”

La portaveu de Ciutadans (Cs) en la Diputació de Castelló, Cristina Fernández, ha preguntat en el ple de hui sobre “el paper que jugarà la Diputació davant el conflicte entre els treballadors de l’Hospital Provincial i la Conselleria de Sanitat per l’homologació dels facultatius a l’agost”.

“El nou Executiu ha passat per alt aquesta nova polèmica i ni tan sols ha intentat mediar entre totes dues parts, almenys que sapiem”, ha assegurat la diputada, qui ha destacat que “això no és propi del tarannà de diàleg i consens del qual que presumeix aquest bipartit i per això, demanem respostes no per a Cs sinó especialment per als treballadors i pacients”.

En aquest sentit, Fernández ha assenyalat que “el futur del centre és un dels assumptes clau que ha d’afrontar l’Administració Provincial i que definiran què vol ser de major si un apèndix del Consell o un cooperador necessari”.

I és que per a la portaveu, “cal treballar entre tots per recuperar el prestigi i la confiança a l’Hospital Provincial, no obstant això aquest primer match ball ens fa pensar que la situació segueix sense canalitzar-se”, ha resolt la diputada.