Del 8 al 10 de juny Benassal celebra la festivitat de Sant Cristòfol que estarà organitzada pels Majorals de Sant Cristòfol i Sant Roc 2019. Així les coses, la festa començarà el dissabte 8. A les 12h hi haurà una exhibició taurina de la ramaderia Pedró Fumat Lo Xarnego. Seguidament, exhibició de retallades amb Andrea Suarez. A les 17.30h començarà l’exhibició taurina “Especial Lo Xarnego” amb barra i música. Des de les 22h sopa de pa i porta en el pavelló cobert amb servei d’entrepans, i música amb l’orquestra Pirata i DJ Garci, festa Remember.

La jornada del diumenge, després del volteig de campanes, a les 11h missa en honor a Sant Cristòfol amb la Rondalla i el Cor de Benassal. En finalitzar, benedicció de vehicles i lliurament de banderoles. Seguidament animació infantil.

La festa de Sant Cristòfol conclourà el dilluns amb la processó de la Romeria des de l’Església de La nostra Senyora de l’Assumpció, cap a l’ermita de Sant Cristòfol a les 9.30h. La recua eixirà a les 9.45h. A les 10.45h està prevista l’arribada de la comitiva a l’ermita de Sant Libori a la Font d’En Segures on es cantarà el ‘o vere deus’ i es repartirà cassalla i dolços. La santa missa en honor al sant en la seua ermita serà a les 12h, allí es cantaran els Gojos i es repartirà la prima. Al retorn de la processó al poble, sobre les 18h, hi haurà un respons pels difunts, es cantaran els Gojos i es ballarà el Ball Pla sota els ritmes de la Banda de Música Font d’En Segures.