El passat 18 d’octubre Delia Quartet va guanyar el Segon Premi de la Categoria Avançada en el II Concurs Internacional Cambra Romànica a Canillo (Andorra).

Aquest concurs consta de dues fases, la primera va tenir lloc el dia 17 d’octubre i hi van participar 13 grups de cambra d’alt nivell. El 18 d’octubre es va celebrar la segona fase, que va constar de 6 grups finalistes.

El jurat del concurs estava format per la violoncel·lista i solista Svetlana Tovstukha, el guitarrista i director David Sanz i el professor i director Eugeni Sokhatskyy.

Delia Quartet és un quartet d’estudiants de saxòfon del Centre Superior de la Fundació Conservatori Liceu de Barcelona.

El grup està format pel benicarlando Aaron Lara, saxòfon tenor i els terrassencs Estel Vivó, saxòfon soprano; Pol Cabrera, saxòfon baríton i Queralt Vivó, saxòfon alt. La formació de cambra va començar la seva trajectòria el setembre de 2019 sota el mestratge del professor Albert Julià Torné.

El quartet també ha obtingut el Primer Premi en el Rookie Chamber Music – V Concurso Nacional de Música de Cámara que organitzen RookieBox i Radio Clásica de RNE – RTVE.

Aquest premi els portarà a ser entrevistats i tocar en directe per la Radio Nacional de España en el programa “Andante con Moto” de Luz Orihuela.

Per altra banda, Delia Quartet ha format part de festivals com el IV Liceu Sax Festival, el cicle de concerts “Música als Parcs”, el 5º Festival Internacional de Música CiMa (Colòmbia) i el pròxim 15 de novembre, els podrem trobar al X Festival de Pasqua de Cervera, que va quedar ajornat. A més a més, han rebut classes magistrals de Jean-Yves Fourmeau i consells de Paul Cortese, Daniel Garcia, Gabriel Amargant, Xavier Larsson i Miguel Vallés.