El curs vinent han decidit retallar horaris i unificar grups. Per una part, els alumnes ho entenem però ho han fet d´una manera que han deixat al grup d´angles del B2, 2 que tenim l’últim torn, sense probabilitats de poder continuar estudiant.

Tots el altres cursos ho han repartit de manera que ho poden fer desplaçant-se entre Benicarló i Vinaròs menys aquest grup. Això vol dir que ens deixan amb el curs a mitges. Ningú ens vol atendre, ni personalment ni al telefón.

Som varies persones perjudicades, ja que treballem i l’horari que hi havia fins ara era factible (de 18´45h-20:45H). Han deixat un horari de 16:30-18.30H tant a Vinaròs com a Benicarló.

La nostra queixa es que volem que canvien un d´aquests horaris, com han fet amb tota la resta de grups. Tots tenen un horari de 16:30-18:30 y 18:45- 20:45 a excepció de B2.2 que tenen dos grups de 16:30 -18:30h.

Entenem que facin canvis però no entenem que ens deixin sense poder continuar els estudis per una cosa que creiem que te una solució molt fàcil. Ens sentim una mica estafats ja que som els únics perjudicats. Ells ho anuncien com…”ara ampliem cursos i horaris” però no diuen que es perjudicant al estudiants que ja tenen.

Si ens puguessiu donar veu en aquest tema os ho agrairíem ja que ells no ens donen la oportunitat d’ escoltar-nos.