• VINARÒS C.F. – C.D. BENICARLO DISSABTE 4 A LES 17:00H

Aquest dissabte tot aquell aficionat al futbol resident al Baix Maestrat té una cita imperdible amb un autèntic clàssic del futbol comarcal, un Vinaròs C.F. – C.D. Benicarlo que ja fa molts anys que no és vivia a la Ciutat Esportiva de Vinaròs.

Cal recordar que aquest partit no correspon a la competició lliguera del Grup I de Regional Preferent en la qual els dos equips es veuen presents aquest any i on ja es van enfrontar el passat mes de setembre amb un resultat d’empat a dos. Aquest any la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana ha dissenyat i creat un nou torneig anomenat COPA COMUNITAT MEDITERRANEA “LA NOSTRA COPA” dins la qual tots els equips participants de les lligues regionals amateurs competeixen per superar eliminatòries a partit únic amb el gran al·licient de jugar la Copa de S.M. el Rei la temporada vinent, a banda de recompenses econòmiques per avançar dins del torneig.

Doncs la fortuna ha oferit en el sorteig i per començar un interessantíssim i emocionant Vinaròs C.F. – C.D. Benicarlo que es jugarà aquest DISSABTE DIA 4 A LES 17:00 H a la Ciutat Esportiva de Vinaròs. Si com bé s’ha esmentat abans ja es va jugar un derbi aquesta temporada, el cert és que la realitat dels dos equips es diferencia molt d’aquell ja llunyà partit del setembre.

Si és cert que tant dues banquetes han tingut canvis d’entrenador, la dinàmica del Vinaròs C.F. ha sigut clarament ascendent mantenint una ratxa de victòries i d’imbatibilitat envejable des de l’arribada de Lorente com a entrenador, mentres que el C.D. Benicarlo de Luis de la Haba sembla que encara no ha trobat la tecla per a trobar l’estabilitat desitjada i sortir del descens.

Tot apunta al fet que l’ambient que es viurà a la Ciutat Esportiva de Vinaròs estarà a l’altura del derbi i de la “final” que es juga, ja que el passar a la propera fase és decidirà en aquest partit.

 Joan Beltrán Quintero