• Derrota del sènior masculí del CH Benicarló enfront del Club Almassora Balonmano amb un resultat de 21 a 28.

Primer partit del 2020 per als nostres jugadors i primer partit de la  volta de la lliga. L’encontre prometia ser igualat, tenint com a referència el partit de la primera volta, que es va decantar per als de La Plana.

Començava el partit i els visitants marcaven el ritme de partit i els locals eren incapaços de respondre. Als primers 10 minuts el resultat era de 3 a 8 i tot feia presagiar que aniria a pitjor per als benicarlandos. Però no va ser així, es van reactivar i van aconseguir un parcial de 6 a 1 situant l’electrònic amb un 8 a 9. Els benicarlandos estaven totalment negats de cara a porteria i els visitants ho aprofitaven amb contraatacs que ells  transformaven en gol. A la mitja part s’arribava amb un 12 a 15 a favor dels d’Almassora.

Comença la segona part i el Benicarló donava la cara però, els visitants, que defenien liderat, no anaven a perdre el partit a qualsevol preu. La dinàmica dels caduferos seguia sent la mateixa: negats de cara a porteria, no podien superar la defensa 6-0 que van plantejar els visitants que continuaven robant la pilota i destrossant al contraatac. El resultat final va ser de 21 a 28 per als de La Plana

Un partit que el Benicarló va afrontar baixes i que a pesar de tota la lluita dels jugadors que  estaven, no van poder derrotar a un dels líders de la lliga.

Ara toca pensar el pròxim partit que serà el derbi comarcal enfront del Vinaròs.