11.1 C
Vinaròs
viernes, febrero 28, 2020
Inici Vinaròs Policia Desmantellada una plantació de cannabis sativa en intervenció conjunta de la Guàrdia...

Desmantellada una plantació de cannabis sativa en intervenció conjunta de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Vinaròs

62

Durant el matí de dimarts passat 17 d’octubre, després d’intervenció conjunta d’agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local de Vinaròs, es va dur a terme la detenció d’un baró de nacionalitat colombiana per un presumpte delicte contra la Salut Pública i Defraudació de Fluid Elèctric.

El servici va tindre lloc en una vivenda del carrer Rosa Maria Moles de Vinaròs, i s’inicia després d’observar els agents com en el quadro del comptador de llum que dóna al mateix carrer, s’observen els cables desconnectats al mateix temps que s’aprecia llum en la vivenda. Després d’identificar a l’habitant de la mateixa, este autoritza l’entrada als agents, i estos, després d’accedir al jardí aprecien una forta olor provinent d’un cantó del jardí, localitzant en l’interior d’un habitacle de 5×3 metres tipus hivernacle, una quantitat considerable (més de 100) de plantes del que pareix marihuana.

Que en una posterior inspecció de la vivenda es localitzen en el seu interior diversos utensilis utilitzats per al cultiu de la droga i per a la seua posterior preparació per a la venda, com una bàscula de precisió. Davant dels indicis, es va procedir per part dels agents a la detenció del baró, la instrucció de diligències judicials i la seua immediata posada a disposició de l’autoritat judicial.

 

http://www.policia.vinaros.es/?p=12656