El passat 14 d’octubre de 2021, components d’aquesta policia van observar un BMW sèrie 6 estacionat amb plaques de matrícula estrangera i al realitzar les comprovacions relatives a l’estat administratiu van comprovar que estava donat de baixa.

A més, el vehicle es trobava obert, alguna cosa ja de per si estrany però més encara tractant-se d’un vehicle amb un valor superior als 100.000 €, de manera que van realitzar una inspecció ocular comprovant que el nombre de bastidor encunyat en el xassís estava “maquillat “, és a dir, que aquest nombre mostrava divergències amb els de legal circulació.

Aprofundint en la inspecció ocular de el vehicle es va trobar finalment el número de bastidor original i es va poder comprovar que corresponia a el d’un vehicle d’un súbdit suec el qual figurava com a sostret a la localitat veïna d’Alcalà de Xivert fa uns mesos.

Així doncs, es va establir un dispositiu discret de vigilància que va donar com a resultat l’observació de dues persones accedint a el vehicle i disposant-se a abandonar el lloc, de manera que es va procedir a la seva identificació, per a posteriorment procedir a la detenció del conductor per un presumpte delicte de robatori amb força i un delicte de falsedat documental i ús de plaques de matrícula falses, quedant a disposició judicial.

Així mateix, també es va procedir a la detenció del conductor d’un altre vehicle estranger el qual va presentar una documentació presumptament falsificada, en concret, la relativa a la inspecció tècnica obligatòria (ITV), quedant en llibertat després de la instrucció de les corresponents diligències.