El proper dilluns 15 de gener comença el període de votació dels projectes que formaran part dels pressupostos participatius. Finalment, seran 12 les propostes que es votaran per a ser executades al llarg de 2018.

La Regidoria de Participació Ciutadana, a través de les taules de treball, ja ha enllestit els 12 projectes que es podran votar a partir de dilluns i fins al 31 de gener en el marc dels pressupostos participatius 2018. Els projectes, que es poden consultar de forma detallada al web Benicarló Participa, són els següents:

1. Accés a la Piscina Municipal adaptada per a persones invidents. Es preveu la construcció d’un mur o barreres per tal que les persones invidents puguen arribar a la piscina sense cap perill.

2. Instal·lar un ascensor aquàtic mòbil per a la Piscina Municipal per tal que les persones amb mobilitat reduïda puguen entrar i sortir tant de la piscina gran com de la menuda.

3. Instal·lació d’un bucle auditiu a la sala de premsa del Mucbe, Auditori Pedro Mercader, Magatzem de la Mar i Edific Gòtic per tal que les persones amb problemes auditius puguen escoltar la microfonia sense cap tipus de problema.

4. Col·locar bancs amb respatllers i reposa braços a l’avinguda del Papa Luna per tal que persones grans o amb discapacitat física puguen seure més còmodament sense tindre cap perill.

5. Instal·lar gronxadors per a xiquets i xiquetes de 0 a 2 anys en els parcs infantils ja existents.

6. Crear nous horts socials i urbans per a socialitzar i fomentar l’agricultura ecològica.

7. Millorar l’accessibilitat i la seguretat dels passos per a vianants per a persones amb mobilitat reduïda i invidents, millorar la seua senyalització i visibilitat nocturna.

8. Contractar un monitor per a persones amb discapacitat a la Piscina Municipal que puga reforçar el servei de cursets amb usuaris amb diversitat funcional.

9. Col·locar papereres i dispensadors de bosses per a recollir els excrements d’animals a la via pública.

10. Instal·lar un parc Street Walk Out/Calistenia/gent gran (parc d’exercici física amb barres o anelles) a l’avinguda del Papa Luna.

11. Instal·lar taules adaptades a l’ermita de Sant Gregori per a persones amb mobilitat reduïda.

12. Habilitar a la Piscina Municipal un vestidor amb espai suficient per tal que les persones amb discapacitat puguen dutxar-se en un espai segur i íntim.

Per a poder votar en línia, és necessari inscriure’s al web Benicarló Participa fins al 14 de gener. Pel que fa a la votació presencial, no caldrà inscripció prèvia.