• La dotzena edició de l’esdeveniment entregarà un premi especial de 500 euros per a la idea empresarial que fomente la vida rural a les comarques de Castelló

La Diputació de Castelló fa una crida a totes les persones emprenedores o amb una idea emergent de negoci a participar en el Reset Weekend, que tindrà lloc entre el divendres 27 de novembre i el dissabte 28 en format virtual. Aquesta 12a edició se centrarà especialment a potenciar iniciatives d’emprenedoria que nasquen de l’entorn rural de les comarques de Castelló i/o milloren la vida en l’entorn rural de la província. En total, es repartiran 3.000 euros en premis, 500 dels quals s’entregaran a la proposta que millor encaixe aquest objectiu.

Representants de l’associació organitzadora de l’esdeveniment, Reset Spain, han explicat els últims detalls de la programació al diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, a set dies del seu inici. A pesar que la intenció fins a l’últim moment ha estat dur a terme l’activitat de manera presencial al centre CEDES de Llucena, tal com estava planificat i anunciat, aquesta s’ha traduït a llenguatge online per garantir la seua celebració amb totes les mesures de prevenció sanitàries.

Ferrando ha agraït l’esforç de les persones organitzadores, que hi han hagut també de «resetejar el concepte presencial» d’aquest esdeveniment per aconseguir que, un any més, la gent emprenedora de la província puga potenciar al màxim la seua empresa gràcies al contacte directe amb mentores i mentors professionals dels àmbits dels negocis, el disseny, la programació i la comunicació.

Detalls del Reset Weekend 2020

L’esdeveniment, que compta amb la col·laboració i finançament de la Diputació de Castelló, arrancarà el 27 de novembre de vesprada amb la presentació de les idees emprenedores i la selecció de les dues idees més votades pel seu potencial. Aqueixes dues idees seran desenvolupades durant tot el cap de setmana per les persones assistents, amb el suport de les mentores i mentors. L’esdeveniment finalitzarà el dissabte 28 de novembre a la vesprada, amb la presentació final de l’evolució de les dues idees seleccionades i l’elecció de la idea guanyadora del Reset Weekend.

Enguany es repartiran 3.000 € en premis:

  • Dos premis de 500 € per a les dues idees seleccionades.
  • Un premi addicional de 1.000 € per a la idea guanyadora.
  • Un premi especial de 500 € per a la idea que millor fomente la vida rural a la província.
  • 4 premis de 125 € a les persones assistents que més destaquen en cadascuna de les àrees de treball: negoci, disseny, programació i comunicació.

La inscripció al Reset Weekend 2020 es realitza a través de la pàgina web www.resetweekend.org. En principi, l’entrada té un preu de 15 €, però a qualsevol persona que el sol·licite se li entregarà un codi descompte per a assistir de manera gratuïta.